Колеги отскоро се занимавам с коли и ми е много интересно дали м50б20 от бмв ще се събере лесно в ТИПОЗОТО моля ппомагайте ще черпя една щайга капи (че аз друго непия )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лесно ли се слага М50б20 в Типо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От бмв мотор .. едва ли!! Ако искаш 6-так си търси alfa 155 v6. На типото директна трансплантация може да му се направи от Темпра, Браво, Брава, COUPE, Alfa 145, 146, 155!Lancia Dedra, Delta и може би още 1-2...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Лесно ли се слага М50б20 в Типо
fozio написа:Колеги отскоро се занимавам с коли и ми е много интересно дали м50б20 от бмв ще се събере лесно в ТИПОЗОТО моля ппомагайте ще черпя една щайга капи (че аз друго непия )
Коментар
-
БисИре, айде да осъществим тая жИстока идея.От мене Tipo-то, от тебе мотора. 1993 година е Tipo-то, с фейслифта.Ако го напра’иш plug & play [M50620], без нищо да пипаш, слагаш двигателя, палиш и тръгваш, колата остава за тебе.Ако обаче не се получи plug & play, купуваш Tipo-то за 5 000 лева. ДИмек, аз се прибирам без Tipo с 5 000 лева в джоба.Стига да си уверен, сделката си я бива, нали?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:БисИре, айде да осъществим тая жИстока идея.От мене Tipo-то, от тебе мотора. 1993 година е Tipo-то, с фейслифта.Ако го напра’иш plug & play [M50620], без нищо да пипаш, слагаш двигателя, палиш и тръгваш, колата остава за тебе.Ако обаче не се получи plug & play, купуваш Tipo-то за 5 000 лева. ДИмек, аз се прибирам без Tipo с 5 000 лева в джоба.Стига да си уверен, сделката си я бива, нали?
Коментар
-
Защо не вземеш да му "боднеш" двигател от пунто гт -1.4 с вентилатора-131 к.с.Мисля си,че ще пасне безгрижно в коша на типото.Има ги по моргите за по 800-1000 лв.Бодваш го и типото ще стане страшилище-може и коша да сгъне.Обаче каквото и по-мощно да сложиш ще ти трябват нови спирачки окачване и т.н. ако искаш да му се кефиш на 100%.
Коментар
-
То е ясно, че темата е "т.....ци на рояци точка ком" и изобщо няма нищо сериозно в нея. Модераторите скро така или иначе ще я заключат.За да се сложи по-мощен двигател на типо 1.4 съответно се сменя кутия, полуоски, окачване, спирачки, електроника, инсталация, компютри. С една дума - само купето остава от типо.
Коментар
-
Ама за кво ти е само 6-так вземи си едно V12 от някоя S-ка ....пффффф по голяма тъпотия не бях чувал,ама ти сериозен ли си?Темата се заключва поради изчерпване."Модераторски екип на fiat-bg.org"Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар