Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лесно ли се слага М50б20 в Типо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лесно ли се слага М50б20 в Типо

Колеги отскоро се занимавам с коли и ми е много интересно дали м50б20 от бмв ще се събере лесно в ТИПОЗОТО моля ппомагайте ще черпя една щайга капи (че аз друго непия )

Айде помагайте че това 1.4 взе да умира вече трябва на някой 6’стак да се мине

Коментар

От бмв мотор .. едва ли!! Ако искаш 6-так си търси alfa 155 v6. На типото директна трансплантация може да му се направи от Темпра, Браво, Брава, COUPE, Alfa 145, 146, 155!Lancia Dedra, Delta и може би още 1-2...
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

fozio написа:
        Айде помагайте че това 1.4 взе да умира вече трябва на някой 6’стак да се мине
        v6 turbo алфа 164това е машината

Коментар

Re: Лесно ли се слага М50б20 в Типо

fozio написа:
          Колеги отскоро се занимавам с коли и ми е много интересно дали м50б20 от бмв ще се събере лесно в ТИПОЗОТО моля ппомагайте ще черпя една щайга капи (че аз друго непия )
          Нема ко да ти е интересно пич, идеята ти е жистока и мотора от бмв-то е plug&play в коша на типо-то (даже най-лесно знам че ставал S50B32). Все пак те са праени на една и съща платформа, нали? :D С интерес ще ти следя проекта

Коментар

БисИре, айде да осъществим тая жИстока идея.От мене Tipo-то, от тебе мотора. 1993 година е Tipo-то, с фейслифта.Ако го напра’иш plug & play [M50620], без нищо да пипаш, слагаш двигателя, палиш и тръгваш, колата остава за тебе.Ако обаче не се получи plug & play, купуваш Tipo-то за 5 000 лева. ДИмек, аз се прибирам без Tipo с 5 000 лева в джоба.Стига да си уверен, сделката си я бива, нали?
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

И аз си мислех за V6 от алфа 164, даже наскоро се продаваше една за такива цели.

Коментар

Malone написа:
                БисИре, айде да осъществим тая жИстока идея.От мене Tipo-то, от тебе мотора. 1993 година е Tipo-то, с фейслифта.Ако го напра’иш plug & play [M50620], без нищо да пипаш, слагаш двигателя, палиш и тръгваш, колата остава за тебе.Ако обаче не се получи plug & play, купуваш Tipo-то за 5 000 лева. ДИмек, аз се прибирам без Tipo с 5 000 лева в джоба.Стига да си уверен, сделката си я бива, нали?
                Знам си аз, че в тоз форум всеки 2-ри е учител по български език и литература :D Нещо имаш проблем с начина ми на изразяване или.....?Мнението ми беше написано с ирония към автора на темата и безумното му и безсмислено желание да слага двигател от БМВ (кола със задно предаване) в кола като Типо-то, мма ти явно не го схвана и реши да ми се напраиш на модерен, от което сигурно си адски щастлив, а?. :D

Коментар

По едно време мислех да слагам двигател от Таврия на бравото ...или от Шкода 120L "BMW TIPO limited Edition"

Коментар

Защо не вземеш да му "боднеш" двигател от пунто гт -1.4 с вентилатора-131 к.с.Мисля си,че ще пасне безгрижно в коша на типото.Има ги по моргите за по 800-1000 лв.Бодваш го и типото ще стане страшилище-може и коша да сгъне.Обаче каквото и по-мощно да сложиш ще ти трябват нови спирачки окачване и т.н. ако искаш да му се кефиш на 100%.

Коментар

То е ясно, че темата е "т.....ци на рояци точка ком" и изобщо няма нищо сериозно в нея. Модераторите скро така или иначе ще я заключат.За да се сложи по-мощен двигател на типо 1.4 съответно се сменя кутия, полуоски, окачване, спирачки, електроника, инсталация, компютри. С една дума - само купето остава от типо.

Коментар

Правилно колега-всичко се сменя-играчката е голяма и не си струва-освен ако пича не е маниак на типо и има излишни пари и време и здрави нерви..... :D

Коментар

Ама за кво ти е само 6-так вземи си едно V12 от някоя S-ка ....пффффф по голяма тъпотия не бях чувал,ама ти сериозен ли си?Темата се заключва поради изчерпване."Модераторски екип на fiat-bg.org"
                          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                          X