Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за ГТ турбо пунто1 Разтоварващ клапан...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за ГТ турбо пунто1 Разтоварващ клапан...

колеги някой може ли да ми каже какъв разтоварващ клапан(поп офф) требва да си купя за мойта кола...незнам с какви данни е и как се монтира..мерси!!!
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Двубутален (изпускащ към атмосфера) или еднобутален-рециркулационен!Като марка аз лично не бих ползвал разните китайски копия, а нещо на Forge Motorsport, Bailey, Bonalume (само че са малко скъпички).А за монтажа, зависи от това какъв тип клапан ще вземеш.

Коментар

Рециркулационен не му върши работа на колега ,тъй като е с дебитомер Аз съм с китайски вече 2 години ,копие на Greddy и нямам оплаквания,цената му е добра като се има в предвид че е регулируем От опит Бейли -то е дърво и не държи на надув
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
        Рециркулационен не му върши работа на колега ,тъй като е с дебитомер Аз съм с китайски вече 2 години ,копие на Greddy и нямам оплаквания,цената му е добра като се има в предвид че е регулируем От опит Бейли -то е дърво и не държи на надув
        Рециркулационен си му върши перфектна работа на колегата-точно щото е с дебитомер

Коментар

biser_as написа:
          Рециркулационен си му върши перфектна работа на колегата-точно щото е с дебитомер
          Опс грешка Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 точно това искаш да напиша ,а съм сложил едно "не" дето не трябва
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

от два дена го карам пунтото и сам очарован от тази кола....слизам от алфа 1,6 т.с 120коня и си мисли че няма мн голяма разлика лелел луда работа.....ама имам и някои проблем днес го закачих на диагностика и изписа маф сензор(дебитомер) грешка....триием грешката и пак се показва.....не е запаметена а активна....дали щото имам спортен филтър ?????или требва да сменям дебитомера с новичък 850лв оргинален.....и на място малко играят оборотите не работи много мазно..а зза варвене е като луда никаде не се замисля.....и второ каде мога си намеря такав клапан Рециркулационен мерси

Коментар

Мога да ти кажа от къде да си вземеш БОВ на Forge Motorsport UK:1. Този е рециркулационен-ще ти върши работа, но няма да имаш типичния звук (ще го има, но много слабо) при връщане на газта: http://www.heed-auto.com/index.php?p...art&Itemid=572. Този е двубутален и изпуска към атмосфера (ще се чува доста добре, карам с такъв от 3 години безпроблемно): http://www.heed-auto.com/index.php?p...rt&Itemid=57И двата клапана, които съм ти посочил ще вършат работа безгрижно на пунто-то ти, само цените са им малко височки

Коментар

мерси колега....имам спортен филтър и нещо ми шашка дебитомера.....като я намачкам изведнаш и на 3-4хил оброта прекасва и ме врща на 0-ла се още не секи пат го прави от 10пати 2-3пъти....се още не сам сменил бенз. филтър......но сам я закачал на комп. и изписва маф сенззор......дебитомер грешката се търка...и след 30сек пак я натрупва.......незнам ко да прая вече??

Коментар

punto_gt_turbo написа:
                  мерси колега....имам спортен филтър и нещо ми шашка дебитомера.....като я намачкам изведнаш и на 3-4хил оброта прекасва и ме врща на 0-ла се още не секи пат го прави от 10пати 2-3пъти....се още не сам сменил бенз. филтър......но сам я закачал на комп. и изписва маф сенззор......дебитомер грешката се търка...и след 30сек пак я натрупва.......незнам ко да прая вече??
                  Туй нещо Пунто ГТ има доста капризен и чуплив (за сметка на това мноооого скъп ) дебитомер и нищо чудно твоя да си е заминал-особено ако спортния ти филтър е някой конус от 30лв. и е забит директно на дебитомера.Щом ти дава такава грешка най-вероятно проблема ти е в дебитомера, но преди да се изръсиш 800+лв. за нов Бош (изобщо не се занимавай с някви ментета по 200лв.) потърси някой с такова пунто с работещ дебитомер и виж дали като го размените ще ти се оправят проблемите (да не се окаже, че е от друго белята и да се вътриш с паричките за нов дебитомер).

Коментар

мм тука няма друг с такова пунто поне не са виждалллл може и да има иначе ми е идвало на акала....

Коментар

Working...
                    X