колеги някой може ли да ми каже какъв разтоварващ клапан(поп офф) требва да си купя за мойта кола...незнам с какви данни е и как се монтира..мерси!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за ГТ турбо пунто1 Разтоварващ клапан...
Collapse
X
-
ivanko_rs написа:Рециркулационен не му върши работа на колега ,тъй като е с дебитомер Аз съм с китайски вече 2 години ,копие на Greddy и нямам оплаквания,цената му е добра като се има в предвид че е регулируем От опит Бейли -то е дърво и не държи на надув
Коментар
-
от два дена го карам пунтото и сам очарован от тази кола....слизам от алфа 1,6 т.с 120коня и си мисли че няма мн голяма разлика лелел луда работа.....ама имам и някои проблем днес го закачих на диагностика и изписа маф сензор(дебитомер) грешка....триием грешката и пак се показва.....не е запаметена а активна....дали щото имам спортен филтър ?????или требва да сменям дебитомера с новичък 850лв оргинален.....и на място малко играят оборотите не работи много мазно..а зза варвене е като луда никаде не се замисля.....и второ каде мога си намеря такав клапан Рециркулационен мерсиСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
Мога да ти кажа от къде да си вземеш БОВ на Forge Motorsport UK:1. Този е рециркулационен-ще ти върши работа, но няма да имаш типичния звук (ще го има, но много слабо) при връщане на газта: http://www.heed-auto.com/index.php?p...art&Itemid=572. Този е двубутален и изпуска към атмосфера (ще се чува доста добре, карам с такъв от 3 години безпроблемно): http://www.heed-auto.com/index.php?p...rt&Itemid=57И двата клапана, които съм ти посочил ще вършат работа безгрижно на пунто-то ти, само цените са им малко височки
Коментар
-
мерси колега....имам спортен филтър и нещо ми шашка дебитомера.....като я намачкам изведнаш и на 3-4хил оброта прекасва и ме врща на 0-ла се още не секи пат го прави от 10пати 2-3пъти....се още не сам сменил бенз. филтър......но сам я закачал на комп. и изписва маф сенззор......дебитомер грешката се търка...и след 30сек пак я натрупва.......незнам ко да прая вече??Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
punto_gt_turbo написа:мерси колега....имам спортен филтър и нещо ми шашка дебитомера.....като я намачкам изведнаш и на 3-4хил оброта прекасва и ме врща на 0-ла се още не секи пат го прави от 10пати 2-3пъти....се още не сам сменил бенз. филтър......но сам я закачал на комп. и изписва маф сенззор......дебитомер грешката се търка...и след 30сек пак я натрупва.......незнам ко да прая вече??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар