Дълго е за разправяне, но в крайна сметка купих от колега комп за Мареа 1,6 16v и замених с него моя.Всичко точно, освен че не разпознава ключа.Който знае тарикатски начин да не сменявам ключ и патрон - да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на компютър.
Collapse
X
-
кола
ако даде пари колегата ще махнем кода и ще си е както трябва а иначе ключалките може и да не се пипат ако се махне кода а от такава кола ли е същия или подобен и що си смени ECU проблем ли правеше ECU се сменя заедно с иммото- кутиикаи ключа от другата кола те вървят заедно иначе все едно сте купили само повината работи
Коментар
-
Tя е дълга за разправяне, както казах. Минал съм през една дузина диагностици. Взимат ми парите, казват да сменя нещо, взимат парите аз изпълнявам препоръките и нищо. Така вече 3 години, че и отгоре.Накрая реших да сменявам наред, докато открия какво дава ядовете. И почнах да пазарувам от форума. Така стигнах до компа. Ма понеже не разбирам и взех само него. Човека, който ми го продаде обеща да прати и ключа, сега разбирам, че и някакъв четец трабвало.Прати ми на лично цената за изтриване на кода. И какво да донеса, че сега колата не е в движение :D
Коментар
-
Освен ключа, трябва да ти прати имобилайзера и патрона на волана.Така вратите ти ще се отключват с един ключ,а ще се пали с друг.Една степен на усложняване при кражба. :D Между другото обясни на продавача,че имобилайзера не може да му върши никаква работа,освен ако не се сложи на кола с чисто ново ЕКУ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар