Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забиване на Brava-моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забиване на Brava-моля за съвет

Здравейте колеги неможах да намеря подобна тема и реших да пусна нова с моя проблем ако има такава моля администраторите да ме извинят...колата е Brava 1.2/16v 99 год, ГИ преди около седмица колата започна да прекъсва особено в малките обороти от 2400 до 2900 се наблюдава известно прекъсване на всички предавки когато е на газ,като мина на бензин по рядко се наблюдава това прекъсване но пак се появява и реших да я закарм на диагностика.Майстора я закачи на компа показа грешка на ламбда сонда изчисти я,ама колата не се оправи и изведнъж вика оооо те свещите са заминали показва ми как кабела избил а у и вика трябват нови и аз естествено веднага реагирах смени ги и вика заспа ама аз не останах с такова впечатление...излязох от сервиза направих едно кръгче и нямаше забиване във вървежа. Днес като тръгнах за работа и абсолютно същия проблем на малките обороти почва да прекъсва при което мн се изнервих утре ще ходя пак при него ама някой ако се е срещал със същия проблем ако може да каже от какво е ще съм много благодарен

Re: Забиване на Brava-моля за съвет

Jokera написа:
    Здравейте колеги неможах да намеря подобна тема и реших да пусна нова с моя проблем ако има такава моля администраторите да ме извинят...колата е Brava 1.2/16v 99 год, ГИ преди около седмица колата започна да прекъсва особено в малките обороти от 2400 до 2900 се наблюдава известно прекъсване на всички предавки когато е на газ,като мина на бензин по рядко се наблюдава това прекъсване но пак се появява и реших да я закарм на диагностика.Майстора я закачи на компа показа грешка на ламбда сонда изчисти я,ама колата не се оправи и изведнъж вика оооо те свещите са заминали показва ми как кабела избил а у и вика трябват нови и аз естествено веднага реагирах смени ги и вика заспа ама аз не останах с такова впечатление...излязох от сервиза направих едно кръгче и нямаше забиване във вървежа. Днес като тръгнах за работа и абсолютно същия проблем на малките обороти почва да прекъсва при което мн се изнервих утре ще ходя пак при него ама някой ако се е срещал със същия проблем ако може да каже от какво е ще съм много благодарен
    Ами аз съм имал нещо подобно.Смених свещите,имаше разлика,колата вървеше добре. Но след 20-тина км. пак същия проблем. И се оказа че са ми дали свещи,който не отговарят на моя двигател т.е. били са за 1.8 или за 1.6 ,а аз съм 2.0. Айде пак нови свещи и сега си работи иделано.

Коментар

Ако си сменил само свещите е нормално там където е пробивал кабела сега отново да пробива на същото място и затова да си прави същата мизерия. Искрата минава от там където е най малко съпротивлението. А там където един път е минала е направила ............. и сега все там ще си прескача.

Коментар

Ами ок съгласен съм ама точно тва ми обясни и майсторчето и аз затова го накарах да сложи и нови кабели и нови свещи...тря са фалшиви

Коментар

оказаха се фалшиви кабели.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_50

Коментар

Working...
          X