Здравейте колеги неможах да намеря подобна тема и реших да пусна нова с моя проблем ако има такава моля администраторите да ме извинят...колата е Brava 1.2/16v 99 год, ГИ преди около седмица колата започна да прекъсва особено в малките обороти от 2400 до 2900 се наблюдава известно прекъсване на всички предавки когато е на газ,като мина на бензин по рядко се наблюдава това прекъсване но пак се появява и реших да я закарм на диагностика.Майстора я закачи на компа показа грешка на ламбда сонда изчисти я,ама колата не се оправи и изведнъж вика оооо те свещите са заминали показва ми как кабела избил а у и вика трябват нови и аз естествено веднага реагирах смени ги и вика заспа ама аз не останах с такова впечатление...излязох от сервиза направих едно кръгче и нямаше забиване във вървежа. Днес като тръгнах за работа и абсолютно същия проблем на малките обороти почва да прекъсва при което мн се изнервих утре ще ходя пак при него ама някой ако се е срещал със същия проблем ако може да каже от какво е ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забиване на Brava-моля за съвет
Collapse
X
-
Re: Забиване на Brava-моля за съвет
Jokera написа:Здравейте колеги неможах да намеря подобна тема и реших да пусна нова с моя проблем ако има такава моля администраторите да ме извинят...колата е Brava 1.2/16v 99 год, ГИ преди около седмица колата започна да прекъсва особено в малките обороти от 2400 до 2900 се наблюдава известно прекъсване на всички предавки когато е на газ,като мина на бензин по рядко се наблюдава това прекъсване но пак се появява и реших да я закарм на диагностика.Майстора я закачи на компа показа грешка на ламбда сонда изчисти я,ама колата не се оправи и изведнъж вика оооо те свещите са заминали показва ми как кабела избил а у и вика трябват нови и аз естествено веднага реагирах смени ги и вика заспа ама аз не останах с такова впечатление...излязох от сервиза направих едно кръгче и нямаше забиване във вървежа. Днес като тръгнах за работа и абсолютно същия проблем на малките обороти почва да прекъсва при което мн се изнервих утре ще ходя пак при него ама някой ако се е срещал със същия проблем ако може да каже от какво е ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Коментар