Здравейте колеги надявам се тука да намеря съвет за моя проблем с оборотите защото съм пред отчайване...Колата е Типо 1.6 карбуратор.Проблема е следния:При натискане на спирачката или напълно спиране колата губи обороти и гасне (дори се случва по светофари).Също така държи доста висок разход на гориво когато съм спрял - стрелката за разхода е в средата все едно се движа а оборотите са 1000 .Миналата седмица сипах за 40 лева и ги изсмука за 120 км ... вярно малко повече ръчках но чак пък толкова . Също не могат да се задържат оборотите стабилни след запалване и трябва няколко минути да ги подъжам аз с повече газ(ако не давам газ падат и гасне).Имате ли идея как могат да се оправят тези проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с оборотите и разхода...
Collapse
X
-
dudulia написа:Закарване на майстор,който наистина разбира.Предполагам при теб проблема не е един,а са няколко.Освен това,като питаш не е лошо да се знае за какъв двигател става въпрос.
Коментар
-
Re: Проблем с оборотите и разхода...
Payneraaa написа:Здравейте колеги надявам се тука да намеря съвет за моя проблем с оборотите защото съм пред отчайване...Колата е Типо 1.6 карбуратор.Проблема е следния:При натискане на спирачката или напълно спиране колата губи обороти и гасне (дори се случва по светофари).Също така държи доста висок разход на гориво когато съм спрял - стрелката за разхода е в средата все едно се движа а оборотите са 1000 .Миналата седмица сипах за 40 лева и ги изсмука за 120 км ... вярно малко повече ръчках но чак пък толкова . Също не могат да се задържат оборотите стабилни след запалване и трябва няколко минути да ги подъжам аз с повече газ(ако не давам газ падат и гасне).Имате ли идея как могат да се оправят тези проблеми
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар