Здравейте,на всички колеги,имам следния проблем,ако някой може да ми помогне преди да се стигне до сервиза ще съм му много благодарен.Колата Фиат Пунто 1.2 пълна инджекция я имам от 2 седмици,но ми направи впечатление , на свободна оборотите ми играят.Качва ги до 1500 и веднага след това падат на 900,в същото време свети една червена лампа която изобразява пръскаща дюза.Също така когато карам изван града с постоянна скорост изведнаж оборотите падат за 1,2 секунди,предружени от горе посочената лампа и спъва колата.Един колега ми каза,че може да е запушен инжектор или изпушил стъпков мотор.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1 проблем с оборотите
Collapse
X
-
От сега ти казвам темп датчик на инжекцион 20лв можеш да го смениш сам!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:От сега ти казвам темп датчик на инжекцион 20лв можеш да го смениш сам!на МПХ не свети при проблемFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Оказах се прав :PPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
4aq написа:здравеите колеги и аз имам абсолютно сащия проблем ама не е от този дат4ик.сас сигурност е 1.стапковия мотор и още нещо ама не знам това забиване от каде идва.ако може някои да ме информира по този проблем.благодаряFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Мерси за съвета!В по-горна моя публикация исках да обесня за Punto-то (1.2 MPI 75) освен,че ми е развален стъпковия мотор,което се видя на елкона,имам друг пролем,за който не могат да ми кажат от къде идва!Колата в движение и на празен ход за секунда -две губи напълно мощност,но не светват лампите по таблото,че колата е изгаснала и след тези секунди колата възвръща стрария си ритъм на работа(което е мн лошо като го прави по време на движение)!Това го прави и на газ,и на бензин.На елкона не ми казаха нищо за този проблем.Благодаря Ви предварително!
Коментар
-
4aq написа:Мерси за съвета!В по-горна моя публикация исках да обесня за Punto-то (1.2 MPI 75) освен,че ми е развален стъпковия мотор,което се видя на елкона,имам друг пролем,за който не могат да ми кажат от къде идва!Колата в движение и на празен ход за секунда -две губи напълно мощност,но не светват лампите по таблото,че колата е изгаснала и след тези секунди колата възвръща стрария си ритъм на работа(което е мн лошо като го прави по време на движение)!Това го прави и на газ,и на бензин.На елкона не ми казаха нищо за този проблем.Благодаря Ви предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар