Здравейте, направих една простотия колеги... реших да си сменям задния горивен филтър, но понеже предишния собственик не беше го сменял изобщо и беше клеясало всичко както и бяха счупени чопчетата за изкарване на маркучетата дръпнах по рязко и ми се счупи пласмаската към маркуча на корпуса под задните седялки където е маркуча за помпата резервоара ли нз точно че какъж е начина предполагам тряаа сменя цялото то р рфно пластмасово кръгло там са два маркуча бензинови ли нз и да ми кажете може ли само той капак да се смени и цена да ми кажете че направо ще си умра... там под седялката се маха едно металко капаче и се стига до този кръгъл корпус моля помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капак кън помпата на Фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: Капак кън помпата на Фиат Пунто
St3althX написа:Здравейте, направих една простотия колеги... реших да си сменям задния горивен филтър, но понеже предишния собственик не беше го сменял изобщо и беше клеясало всичко както и бяха счупени чопчетата за изкарване на маркучетата дръпнах по рязко и ми се счупи пласмаската към маркуча на корпуса под задните седялки където е маркуча за помпата резервоара ли нз точно че какъж е начина предполагам тряаа сменя цялото то р рфно пластмасово кръгло там са два маркуча бензинови ли нз и да ми кажете може ли само той капак да се смени и цена да ми кажете че направо ще си умра... там под седялката се маха едно металко капаче и се стига до този кръгъл корпус моля помогнетеPower Under Pressure
-
Помпата се сваля много лесно от кожуха.Като извадиш целия кожух първо махаш пласмасовия капак отдолу,той се държи на 4-5 скобички.После откачаш кабелчетата и маркуча от помпата и точно под нея има едно болченце което я държи.Махаш и него и тя излиза.Много лесно става.На мене ми отне около 30мин. цялата смяна,от началото до паленето на колата.Успех и да кажеш какво е станало.П.С. мисля че няма да имат разлики кожусите на двете помпи.
Коментар
-
помпа
счупеното парче не може да се залепи с познатите лепила за това пробих един алуминиев болт с размерите на счупената тръбичка /такъв имах/ и го навих като направих преди това резба в пластмасата където е било счупено и го залепих за по сигорно незнам с какво лепило съм имал карах е някъде 1 година и си намери друга здрава после е подарих на закъсал от Форума А помпа става от друго Пунто 1.1 =1.2
Коментар
-
Re: помпа
kluchar написа:счупеното парче не може да се залепи с познатите лепила за това пробих един алуминиев болт с размерите на счупената тръбичка /такъв имах/ и го навих като направих преди това резба в пластмасата където е било счупено и го залепих за по сигорно незнам с какво лепило съм имал карах е някъде 1 година и си намери друга здрава после е подарих на закъсал от Форума А помпа става от друго Пунто 1.1 =1.2Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар