Колеги не разбирам много от двигатели, но искам да разбера къде се намира водната помпа, дали тече и с какви ремъци е свързана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
схема къде е разположена водната помпа на фиат брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: схема къде е разположена водната помпа на фиат брава 1.6
niki_fena написа:Колеги не разбирам много от двигатели, но искам да разбера къде се намира водната помпа, дали тече и с какви ремъци е свързана.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
ogi28b написа:Това което се вижда на тази картинка не ми прилича на ангренажен ремък. Това за което говори колегата Atanas71 повече изглежда като маслена помпа.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
simeon3000 написа:Ето схемата на ангренажния ремък. Пита се къде е водната помпа?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ама аз като говоря - не приказвам Водната помпа се вижда добре на първата снимка, закодирана с номер 104-02, затова казах, че това не ми прилича на ангренажен ремък. Номер 9 от втората снимка е колелото на маслената помпа, която е номер 103-01. Но кой знае, може ЕПЕР-а да е сбъркан, а колегата Atanas71 да е прав, все пак той има такъв двигател, вервайте му.Понеже намеси и хидравличната помпа, ето я и нея - 412-08
Коментар
-
ogi28b написа:Ама аз като говоря - не приказвам Водната помпа се вижда добре на първата снимка, закодирана с номер 104-02, затова казах, че това не ми прилича на ангренажен ремък. Номер 9 от втората снимка е колелото на маслената помпа, която е номер 103-01. Но кой знае, може ЕПЕР-а да е сбъркан, а колегата Atanas71 да е прав, все пак той има такъв двигател, вервайте му.Понеже намеси и хидравличната помпа, ето я и нея - 412-08Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар