Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.4 работи като дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jivko3 написа:
    Ха-ха-ха тука всички са ебати разбирачите,в това вече се убедих.Почти на всички въпроси се отговаря с въпрос или супер тъпо предположение.Вместо някои хора да дадат 20 лв на майстор да им каже какво има,киснат с часове във форума и само си пишат безмислици седмици наред.Смешна работа.
    jivko3 написа:
    Колеги преди 7 дни си взех Брава 1.4 12V.Притеснява ме разхода на колата-около 14-15 на сто в града,а изобщо не я насъпвам,ама ни най-малко,стилът ми на каране не е такъв.От какво може да е?
    На другите се смееш,пък ти същия

Коментар

jivko3 написа:
      Ха-ха-ха тука всички са ебати разбирачите,в това вече се убедих.Почти на всички въпроси се отговаря с въпрос или супер тъпо предположение.Вместо някои хора да дадат 20 лв на майстор да им каже какво има,киснат с часове във форума и само си пишат безмислици седмици наред.Смешна работа.
      А с какво помогнахте вие на колегата?Редно е когато изказвате такова мнение да се аргументирате!
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

mitkosoft написа:
        няма да е от генерацията щото шума се чува отпреде
        Аз бих пробвал и с друг бензин, с по-висок октан. Прилича ли звука, на такъв от детонации?
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
          jivko3 написа:
          А с какво помогнахте вие на колегата?Редно е когато изказвате такова мнение да се аргументирате!
          Колегата се присмя на мен,аз сега се смея на него.Прави спам навсякаде,само пише по 1 ред и аз му показвам грешката,защото тои се смее на другите а е същия като всички,съжалявам че използвам темата на колегата mitkosoft за ду му влея малко акъл в главата на колегата jivko3

Коментар

Повдигачи,почти съм сигурен,не че знам какъв е мотора,но много коли(не само фияти)го правят тоя номер.Колегата от предната страница ти е казал как се лекува.

Коментар

Aз моята отдавна я оправих,след като видях,че тука само ди губя времето.Като я закарах на майстор.

Коментар

според мен има някой скъсана гумичка на маслената магистрала и до като загрее не плюе масло и вала и блъска кобилиците на сухои при мене е така сутрин на пролет ще сменям тея гумички мисля че и при тебе е така
                По добре на колене от колкото прав пред струга
                Fiat Brava 1.4 12v SX Klima
                АГУ-BRC 1G

Коментар

appoo написа:
                  според мен има някой скъсана гумичка на маслената магистрала и до като загрее не плюе масло и вала и блъска кобилиците на сухои при мене е така сутрин на пролет ще сменям тея гумички мисля че и при тебе е така
                  Колеги този проблем е много срещан при двигателите 1.4 12 V ,брат ми като си копуваше fiat bravo прочете че такъв проблем имало при тези двигатели и си взе 1.6 16V.

Коментар

Вие не разбрахте ли ,че тези прословути и всеизвестни гумички на маслената магистрала не се късат-ПРОСТО НЯМА НАЧИН ТОВА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ.Те просто се втвърдяват с времето и не уплътняват така,както една гума би трябвало да уплътни.Стават на пластмаса,на каучук,на бакелит.Оттам започва за изпуска маслото,нарушава се налягането на цялата маслена магистрала и горе дето пръска от едни много ситни дупчици върху вала вече го няма необходимото налягане.Веднъж някой написа във форума,че се късат и всички се хванаха на хорото.Не знам как може да се скъса пластмаса :D Как па от 3 отворени пред очите ми коли с такъв мотор(в това число и моята)нямаше ни една скъсана гумичка,а бяха станали всичките на камък.Това са 24 гумички.И нито една скъсана О чудо :D Това може да го твърди човек,който не е виждал с очите си какво има под капака на клапаните,а такъв човек не е разумно да дава съвети на други единствено въз основа на това ,което е прочел някъде.

Коментар

roko_ok написа:
                      Вие не разбрахте ли ,че тези прословути и всеизвестни гумички на маслената магистрала не се късат-ПРОСТО НЯМА НАЧИН ТОВА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ.Те просто се втвърдяват с времето и не уплътняват така,както една гума би трябвало да уплътни.Стават на пластмаса,на каучук,на бакелит.Оттам започва за изпуска маслото,нарушава се налягането на цялата маслена магистрала и горе дето пръска от едни много ситни дупчици върху вала вече го няма необходимото налягане.Веднъж някой написа във форума,че се късат и всички се хванаха на хорото.Не знам как може да се скъса пластмаса :D Как па от 3 отворени пред очите ми коли с такъв мотор(в това число и моята)нямаше ни една скъсана гумичка,а бяха станали всичките на камък.Това са 24 гумички.И нито една скъсана О чудо :D Това може да го твърди човек,който не е виждал с очите си какво има под капака на клапаните,а такъв човек не е разумно да дава съвети на други единствено въз основа на това ,което е прочел някъде.
                      Гумичките са 12 - по една 1 за всеки повдигач...
                      Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Нека не са 12 Гумичките са 8
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

8-при 4 от тях всяка е за един повдигач,при станалите 4 всяка е за по 2 повдигача.Разположението на повдигачите вътре в главата е такова-от едната страна са 4 а от другата са 8.

Коментар

Е добре де, защо тогава когато сменях моите ми смениха, макар и без нужда към момента осем а не дванадесет?
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Щото са 8
                              Прикачени файлове
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                                Щото са 8
                                Това беше риторичен въпрос .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X