Проблема е че сега като захладня и сутрин работи катодизел 1-2 минути и след това утихва. Имам я от 2 години колата и е винаги така когато захладнее...досега не се е износил вала но ми се струва че стурин не стива до горе достатъчно масло...или е позапушена маслената магистрала или не прави хувао налягане от гумичките да речем...основния ми въпрос е освен да сменя гумичките може ли и да разпробия с някаква ситна боргия отворите на магистралата...а за гумичките ако има някой колега който е правил манипулацията и е някъде около сливен и иска да спечели малко пари да ми пише и ще дойда и да ги сменим Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 работи като дизел
Collapse
X
-
И при мен е така не се занимавай само пари на вятъра ще хвърлиш. Вал съм сменил, клапани паснати, сменени бобина, кабели, свещи и т.н. ... никаква промяна. Маслото е Кастрол Магнатек. Нямам проблеми с колата, няма придърпване, разхода ми е нормален... така че не пипам повече докато върви. Единствено по "карбуратора" не съм пипал нищо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
-
Re: Браво 1.4 работи като дизел
mitkosoft написа:Проблема е че сега като захладня и сутрин работи катодизел 1-2 минути и след това утихва. Имам я от 2 години колата и е винаги така когато захладнее...досега не се е износил вала но ми се струва че стурин не стива до горе достатъчно масло...или е позапушена маслената магистрала или не прави хувао налягане от гумичките да речем...основния ми въпрос е освен да сменя гумичките може ли и да разпробия с някаква ситна боргия отворите на магистралата...а за гумичките ако има някой колега който е правил манипулацията и е някъде около сливен и иска да спечели малко пари да ми пише и ще дойда и да ги сменимAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
А защо не опиташ с по рядко масло да речем нещо 5W30 или 5W40.Стига разбира се да не го гори.като захладнее времето,маслото се сгъстява.Ако колата ти е с хидравлични повдигачи по трудно се пълнят и от там идва чукането.Ако наистина са ти хидравлични повдигачите е добре да ги разглобиш и да се видят в какво състояние са.Ако се налага да се сменят.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
mitkosoft написа:хидравлични са повдигачите...но на другите коли повдигач1ите се чуват като метал в метала тука е като дизелPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
jivko3 написа:Ха-ха-ха тука всички са ебати разбирачите,в това вече се убедих.Почти на всички въпроси се отговаря с въпрос или супер тъпо предположение.Вместо някои хора да дадат 20 лв на майстор да им каже какво има,киснат с часове във форума и само си пишат безмислици седмици наред.Смешна работа.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000