Здравейте и от мен, мъката ми е следната .... имам фиатка браво 1.4 12v 97г и съответно имам проблем с нея (всъщност проблеми имам от както съм я купил ама това е др.тема) Въпроса е там че колата пали, но в момента в който пипна педала за газта почва да киха да кашля и гасне без да давам газ работи докато не загрее после пак същото ... едно приятелче я погледна имаше съмнения за инжекциона... незнам какво да я правя .. а пишман майстори много ... имам и друг проблем... разбиха я и ми откраднаха фаровете и инжекциона :Д хахаха вече незнам да се смея ли или да плача... ама си обичам щайгата... дайте някакви идеи какво може да е... сега съм се запътил да тарся някаква инжекция ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.4 12v 97г. - проблем със паленето
Collapse
X
-
Ти се шегуваш :D Свили са ти само платсмасовия капак над инжекциона - всичко останало е там. Отиваш в някоя автоморга и се пазариш. Но да знаеш, че липсва и уплътнението между пластмасата и корпуса на инжекционна и една шпилка .... т.е. трябва и тях да си намериш. Слагай ги и пали! И после казвай как се държи колата. Не те съветвам да си играеш така - без въздушен филтър само беля ще си докараш.Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
ами нали казах, 4е неразбирам :P ... инжекция няма да търся .. но трябва да си намеря 2 фара и стъкло за вратата както и 2 ключалки.... :D ... е благодаря че поне ме успокоихте и няма проблеми с инжекцията... капаците които са отгоре са ми в багажника...мислите ли че на диагностика ще ми кажат какво и е.... тя не може да се кара, трябва да я дърпам...
Коментар
-
Диагностиката е задължителна в твоя случай, особено ако е добър и диагностика! Би трябвало да се открие проблема. Ако имаш мерак може да се пробваш да замериш някои датчици и да видиш дали са читави. Предполагам добра начална точка е TPS. Информация за него - в Autodata и сервизното ръководство (което го има тук във форума).Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар