Здравейте , колеги !Карам Браво 1.6 16в от месец май тази година, има газов инжекцион монтиран във Фобос (като цяло от колата съм мн доволен ,несъм имал кой знае какви проблеми) .Навъртял съм му около 17000 км до сега(7000хил.на газ). Та да минем към проблема, от както захаладня имам следния проблем : когато е студена и запаля (винаги пали на бензин и прехвърля на газ когато загрее) когато изфорсирам припуква 1-2 пъти ( даже бих казал гърми/трещи) и при движение до 2000 оборота вири муцуна.Щом прехвърли на газ всичко се оправя, а когато е загряла и цукна на бензин проблема го има ,но в много по-лека форма (негърми ,но в ниските обороти малко се чуди дали да варви или не ). Свещите съм сменил преди 4хил.км с NGK (50лв за 4бр.) въздушен филтър преди 200 км и смятам да сменя и горивния филтър белким се оправи . Давайте идей и предложения .Благодаря за отделеното време и внимание !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ:Припукване когато е студена !
Collapse
X
-
u_bo
-
yori2 написа:Проблема идва от клапаните , понеже имаш много нагар във водачите трудно се затварят . единственото решение е да свалиш главата .ПС С добавки не става
Коментар
-
Re: ПРОБЛЕМ:Припукване когато е студена !
HacKer4oy написа:Здравейте , колеги !Карам Браво 1.6 16в от месец май тази година, има газов инжекцион монтиран във Фобос (като цяло от колата съм мн доволен ,несъм имал кой знае какви проблеми) .Навъртял съм му около 17000 км до сега(7000хил.на газ). Та да минем към проблема, от както захаладня имам следния проблем : когато е студена и запаля (винаги пали на бензин и прехвърля на газ когато загрее) когато изфорсирам припуква 1-2 пъти ( даже бих казал гърми/трещи) и при движение до 2000 оборота вири муцуна.Щом прехвърли на газ всичко се оправя, а когато е загряла и цукна на бензин проблема го има ,но в много по-лека форма (негърми ,но в ниските обороти малко се чуди дали да варви или не ). Свещите съм сменил преди 4хил.км с NGK (50лв за 4бр.) въздушен филтър преди 200 км и смятам да сменя и горивния филтър белким се оправи . Давайте идей и предложения .Благодаря за отделеното време и внимание !
Коментар
-
u_bo
Stefan Hadjov написа:....Не е проблема в дюзите и не се занимавай с тях....,че аз ако ти обясня после газаджиите ще ме оплюят.
Коментар
-
u_bo написа:Stefan Hadjov написа:....Не е проблема в дюзите и не се занимавай с тях....,че аз ако ти обясня после газаджиите ще ме оплюят.
Коментар
-
u_bo
Stefan Hadjov написа:u_bo написа:Stefan Hadjov написа:....Не е проблема в дюзите и не се занимавай с тях....,че аз ако ти обясня после газаджиите ще ме оплюят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар