Здр колеги.Имам следния проблем ако е проблрем толкова.От както застудя сутрин като я запаля работи секунда 2-ве и гасне.Като върна кюча и пак запаля никакви ядове ускорява си прилично не прекъсва .Колата е фиат пунто мк2 2000год.1,2 60 коня няма газ ако някои пита
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене ако се каже проблем
Collapse
X
-
Колега и на мене ми го направи това вчера сутринта, но аз съм с МК1, макар че не би трябвало да има кой знае каква разлика. Според мен сме за смяна на въздушен филтър, понеже подобно гаснене го имах и преди половин година и след като смених филтъра се оправи. Така че вече навъртях към 8хил. и явно вече и тоя филтър се е позацапал. Има евентуално още една причина, която е замърсен МАП сензор, това също ти го казвам от опит.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Проблем със Фиат Стило 1.6 16V ASR system
Здравейте, имам следния проблем -изписва ми грешка ASR Failure, Alternatr Fail, когато работи на празен ход и гаси двигателя.След връшане на ключа двигателя стартира, но последните два пъти грешките остават на дисплея и двигателя отказва да стартира. Тази сутрин колата изобщо не искаше да завърти стартера, като ми изписа и грешката Car Security. Посъветваха ме да сменя акумулатора- направих го, но тогава двигателя отказа да запали (стартера).Дайте съвет от къде може да идва проблема, дали на някого му се е случвало същото или подобно нещо .Препоръчайте диагностикза преглед на грешките или някои който може да ми реши проблема. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Колеги помагайте, собственичка съм на тази кола от няма и 1 седмица , а даже не съм я карала още. [/quote]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар