Здравейте, от 2,3 дни като запаля колата сутрин и след работа(когато е напълно студена) се чува една смеска от скърцане,свирене,виене и стържeне.Като подавам газ звука не се променя!Звука се чува някаде под,или до АБС-а и акумулатора.P.S. Одеве към 17 часа като запалих колата(беше изстинала напълно) и започна да свирука(равномерно свирене,дори и когато подавах газ си го имаше) и изчезна едва като тръгнах,като превключих на 2-ра и спря постепенно. А след това като спирах до магазина и запалих изобщо не "свиреше". Вчера след работа също стържеше,но на интервали и спираше,а днес постоянно,докато не тръгнах Кажете какво се намира на това място,тъй като проблема ми като че ли не е от ремък?! Възможно ли е да е нещо от съединителя...да е изтъркал феродото...,след като при мен стърже само когато е на свободна не би трябвало съединителя да е виновник
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко виене на студен двигател
Collapse
X
-
Ами сутринта като запалих и пробвах с натискане на съединителя,обаче звука си го имаше,спираше и почваше,но не в синхрон с натискането на съединителя. И да поясна,че по-скоро СТЪРЖЕ,а не свири! Дали не е стартера виновник?Там ли се намира някъде? Защото и той по принцип ми пристъргва,но само в момента на запалване(на студена кола) и за 1-2 сек. спираFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Водната помпа я сменях пролетта с "Валео" и много добре помня как виеше..... Това стържи и както казах,отварял съм капака, и вие някаде от ляво на ABS-а,над шпилката от която се регулира съединителяFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар