Утре ще я прегледаме точно сутринта когато не пали в сервиза - трябва да се знае че след като запали веднъж, проблеми нямам да я паля и изгасям за останалата част от деня, а и съм много доволен от работата й като изключим този проблем !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.
Collapse
X
-
Rizov написа:Утре ще я прегледаме точно сутринта когато не пали в сервиза - трябва да се знае че след като запали веднъж, проблеми нямам да я паля и изгасям за останалата част от деня, а и съм много доволен от работата й като изключим този проблем !Fiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
-
Тази сутрин бе топло - 5градуса - бях 95% сигурен че ще запали. В 09.00 техника дойде, влезе и с първото завъртане на ключа запали като нова ! ... Утре ще бъде -2 градоса, пак ще я оставя в сервиза , тогава вече ще я прегледаме докато имаме проблема налице и ще трябва да установим защо прави това нещо ...
Коментар
-
Rizov написа:Тази сутрин бе топло - 5градуса - бях 95% сигурен че ще запали. В 09.00 техника дойде, влезе и с първото завъртане на ключа запали като нова ! ... Утре ще бъде -2 градоса, пак ще я оставя в сервиза , тогава вече ще я прегледаме докато имаме проблема налице и ще трябва да установим защо прави това нещо ...Fiat Tipo 1,6i.e.
Коментар
-
FOBOS написа:Rizov написа:Тази сутрин бе топло - 5градуса - бях 95% сигурен че ще запали. В 09.00 техника дойде, влезе и с първото завъртане на ключа запали като нова ! ... Утре ще бъде -2 градоса, пак ще я оставя в сервиза , тогава вече ще я прегледаме докато имаме проблема налице и ще трябва да установим защо прави това нещо ...
Коментар
-
Колега сипи малко спирт за горени в резервара . Можи да има вода в резервара, макар че ако има вода ще прекъсва и на празен ход. А за бензинова помпа по надола трябва да има много теми,и аз пуснах тема ако изкаш погледния . Аз патих миналия месиц смениха помпата но пак не изкаше да пали. Изчистеха резорвара и колата се оправи. Иначи и моита нещеши да пали но нямаше и мошност. Успех и безаварийно каране .Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
-
Благодаря Ви за съветите ще имам всичко в предвид! ... За сега : смених горивния филтър - 14лв. + 15труд, но смениха ми и датчика 11лв. за задна - светлините , колата работи в правилните обороти, по-пъргава, звукът от двигателея е добър, пали, но чакам по-студени дни за да видим ще имам ли проблем .
Коментар
-
Rizov написа:Благодаря Ви за съветите ще имам всичко в предвид! ... За сега : смених горивния филтър - 14лв. + 15труд, но смениха ми и датчика 11лв. за задна - светлините , колата работи в правилните обороти, по-пъргава, звукът от двигателея е добър, пали, но чакам по-студени дни за да видим ще имам ли проблем .Fiat Tipo 1,6i.e.
Коментар
-
FOBOS написа:Rizov написа:Благодаря Ви за съветите ще имам всичко в предвид! ... За сега : смених горивния филтър - 14лв. + 15труд, но смениха ми и датчика 11лв. за задна - светлините , колата работи в правилните обороти, по-пъргава, звукът от двигателея е добър, пали, но чакам по-студени дни за да видим ще имам ли проблем .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар