... Проблемът ми е :1. При падане на температурата колата ми неиска да пали.2. Проверих акомулатора - изряден е и подава ток.3. След това незацепва - проблем с горивната система ли е ?!4. Какви други причини може да има за да не пали ... ?5. Моля, посочете ми места(сервизи ) които биха могли да решат проблема ми, предпочитам да са близо до кв. Дружба Благодаря предварително за съдействието Ви !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.
Collapse
X
-
pakumba написа:малко по-надолу във форума има цял раздел сервизи/магазини чети там, общо взето няма много сервизи, от които да са доволни хората
Коментар
-
Колега,само при ниски температури ли не пали?Да не е от копчето под седалката?Иначе човек,който ще ти разреши проблема е Бобо.Сервизат му е в Орландовци.Обади му се на този тел. 0888232484 (след 12:30ч.),за да си уговориш час и да не бъдеш върнат.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колега,само при ниски температури ли не пали?Да не е от копчето под седалката?Иначе човек,който ще ти разреши проблема е Бобо.Сервизат му е в Орландовци.Обади му се на този тел. 0888232484 (след 12:30ч.),за да си уговориш час и да не бъдеш върнат.
Коментар
-
... Тази сутрин отново :1. Завъртя но не запали - пробвах доста ...2. Изтеглихме я до сервиза 3. Там минутка преди да дойде майстора реших да пробвам - запали !!! - лошо, защото така се усуети възможноста да търсим проблема ...4. Майстора почти 90/100 твърди че е горивната помпа ... 5. Довечера ще я оставя пред сервиза за да можем утре да я пипнем сутринта ... ... Кои са частите които включва горивната система - от резервуара до двигателя ?!
Коментар
-
dudulia написа:горивен филтър,горивна помпа и маркучи
Коментар
-
Rizov написа:lubomm написа:Бензиновата помпа дава фира колега обикновенно(особенно ако караш с газ)Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.
Rizov написа:... Проблемът ми е :1. При падане на температурата колата ми неиска да пали.2. Проверих акомулатора - изряден е и подава ток.3. След това незацепва - проблем с горивната система ли е ?!4. Какви други причини може да има за да не пали ... ?5. Моля, посочете ми места(сервизи ) които биха могли да решат проблема ми, предпочитам да са близо до кв. Дружба Благодаря предварително за съдействието Ви !Fiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар