Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.

... Проблемът ми е :1. При падане на температурата колата ми неиска да пали.2. Проверих акомулатора - изряден е и подава ток.3. След това незацепва - проблем с горивната система ли е ?!4. Какви други причини може да има за да не пали ... ?5. Моля, посочете ми места(сервизи ) които биха могли да решат проблема ми, предпочитам да са близо до кв. Дружба Благодаря предварително за съдействието Ви !

каква е тази брава 2005?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      каква е тази брава 2005?
      ... Грешка! Извинявам се - 1995 е !!!

Коментар

... ПРЕПОРЪЧЕТЕ МИ СЕРВИЗ В КОЙТО ДА ПОГЛЕДНАТ КОЛАТА !!!

Коментар

малко по-надолу във форума има цял раздел сервизи/магазини чети там, общо взето няма много сервизи, от които да са доволни хората
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            малко по-надолу във форума има цял раздел сервизи/магазини чети там, общо взето няма много сервизи, от които да са доволни хората
            Благодаря Ти , а някакви предположения от какво може да е този проблем, защото ми го прави по-ниски температури за втори път, но сега не запали въобще, а от тук натам зима, студено ще бъде, трябва да реша този проблем веднага .

Коментар

Колега,само при ниски температури ли не пали?Да не е от копчето под седалката?Иначе човек,който ще ти разреши проблема е Бобо.Сервизат му е в Орландовци.Обади му се на този тел. 0888232484 (след 12:30ч.),за да си уговориш час и да не бъдеш върнат.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                Колега,само при ниски температури ли не пали?Да не е от копчето под седалката?Иначе човек,който ще ти разреши проблема е Бобо.Сервизат му е в Орландовци.Обади му се на този тел. 0888232484 (след 12:30ч.),за да си уговориш час и да не бъдеш върнат.
                Да, само при ниски температури. За това копче под седалката незнам, ще проверя ! Ще се обадя , а да знаеш за сервиз Изтучната част на града ?! Благодаря ти за съвета и вниманието !

Коментар

... Тази сутрин отново :1. Завъртя но не запали - пробвах доста ...2. Изтеглихме я до сервиза 3. Там минутка преди да дойде майстора реших да пробвам - запали !!! - лошо, защото така се усуети възможноста да търсим проблема ...4. Майстора почти 90/100 твърди че е горивната помпа ... 5. Довечера ще я оставя пред сервиза за да можем утре да я пипнем сутринта ... ... Кои са частите които включва горивната система - от резервуара до двигателя ?!

Коментар

горивен филтър,горивна помпа и маркучи
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                      горивен филтър,горивна помпа и маркучи
                      ... И коя от тези части е толкова зависима в моя случай от ниска температура, а може би от някакъв конденз в системата който сутрин да е причина да не пали.... защото слад като я запаля веднъж си работи перфектно, на обороти, на звук , не гасне и пали безотказно ?!

Коментар

Бензиновата помпа дава фира колега обикновенно(особенно ако караш с газ)

Коментар

lubomm написа:
                          Не, несъм на газ, но несъм сменял и горивния филтър, възможно ли е да е само от него ?!

Коментар

Rizov написа:
                            lubomm написа:
                            Не, несъм на газ, но несъм сменял и горивния филтър, възможно ли е да е само от него ?!
                            Мога да ти подаря горивен филтър и да про6ваш с него. Ама не виждам причина да е от него.
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: Проблем със запалването! - ФиатБрава 1,6 103к. , 1995 г.

Rizov написа:
                              ... Проблемът ми е :1. При падане на температурата колата ми неиска да пали.2. Проверих акомулатора - изряден е и подава ток.3. След това незацепва - проблем с горивната система ли е ?!4. Какви други причини може да има за да не пали ... ?5. Моля, посочете ми места(сервизи ) които биха могли да решат проблема ми, предпочитам да са близо до кв. Дружба Благодаря предварително за съдействието Ви !
                              Препоръчвам ти компютърна диагностика на двигателя и системите му! Там НЯМА грешки - всичко е 100% истина
                              Fiat Tipo 1,6i.e.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V

Коментар

Working...
                              X