martez написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неравномерна работа на празен ход, колата прекъсва леко
Collapse
X
-
tedynaidenov написа:Закачи един вакууммер и кажи как се движи стрелката.Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
pakumba написа:няма такава компресия на бензинов двг 15,7може и да има на някоя чисто нова кола, но обикновенно са около 14
FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
mladeji,sega 6te vi kaja ne6to i da ne se obijdame!Vie karate darti fiati!fiata e mnogo dale4 ot naprimer nemskite avtomobili :D .da kara6 fiat ne e leka rabota.ne tarsete lekite ne6ta .kogato elkona pokaje ,4e vsi4ko e nared trybva da si namerite po mrasni drejki ili da cakate zdravo.ima i drugi slu4ai,no sa rydkost.sega 4etete vnimatelno.kogato pretrisa dvigately se uverete dali go pravi i na 1700 oborota.ako go pravi.tejko vi.pretrisaneto se dalji na razli4na kompresiy.po-golyma e kogato sigmentite sa iznoseni i navliza maslo makar i mnogo malko.po-malka kompresiika moje da se polu4i i bez da gori maslo-spekani segmenti koito nymat elasti4nost i se vartyt kato savpadat tehnite klu4ove i gorivnata kamera se izmeny i kompresiyta sa6to.pri tova polojenie maslenniy moje da si var6i dobre rabotata.klapanite sa6to moje da sa problem.na tezi reza4ki slabo mysto sa i razpredelitelnite valove.i kup pri4ini koito yvno neste 4uvali.mnogo se drazny.znaete li ,4e koito upravlyva fiat go pogrebvat prav poneje cyl jivot e lejal pod nego :D :D :D .pone 6te razbirate malko po malko ot avtomobili.capal sam se i s na ba6ta mi bravata vav dvigately vsi4ko be6e le6.moly nikoi da ne spori s men.v na4aloto potarsih kompetentni kolegi ot tuk ,no ne namerih.taka ,4e ne se samozalagvaite.tuk ste karucari ,a ne montiori i razbira4i.tova e istinata.i mnogo jalko za tova.samo gluposti bez kakvoto i da e nivoКирилицата е задължителна колега!Считай го за предупреждение!J T D
Казах !
Коментар
-
Пффф... форумен герой. Като си купиш кола тогава ще приказваш. А до тогава марш да си играйкаш "на тати с бравата".А за прочутите немски автомобили... Ето ви класация за най-надеждните и най-ненадеждните автомобили в САЩ за 2009г.Топ 10 на най-надеждните марки автомобили:1. Scion2. Honda3. Toyota4. Infiniti5. Acura6. Mitsubishi7. Lexus8. Hyundai9. Porsche10. Mercury Топ 10 на най-ненадеждните марки автомобили:1. Chrysler2. Cadillac3. Dodge4. Jeep5. Saturn6. GMC7. Mini8. BMW9. Chevrolet10. AudiАко погледнете статията за Туарег и Q7 просто ще паднете. Това са просто бракми: "The Audi Q7 SUV continues to be much worse than average, while the VW Touareg, which had the worst new car prediction score in the survey, is 27 times more likely to have a problem than the best, the Honda Insight. "http://www.consumerreports.org/cro/cars/new-cars/cr-recommended/best-worst-in-car-reliability-1005/reliability-findings/reliability-findings.htm
Коментар
-
martez написа:tedynaidenov написа:Закачи един вакууммер и кажи как се движи стрелката.mladeji,sega 6te vi kaja ne6to i da ne se obijdame!Vie karate darti fiati!fiata e mnogo dale4 ot naprimer nemskite avtomobili .da kara6 fiat ne e leka rabota.ne tarsete lekite ne6ta .kogato elkona pokaje ,4e vsi4ko e nared trybva da si namerite po mrasni drejki ili da cakate zdravo.ima i drugi slu4ai,no sa rydkost.sega 4etete vnimatelno.kogato pretrisa dvigately se uverete dali go pravi i na 1700 oborota.ako go pravi.tejko vi.pretrisaneto se dalji na razli4na kompresiy.po-golyma e kogato sigmentite sa iznoseni i navliza maslo makar i mnogo malko.po-malka kompresiika moje da se polu4i i bez da gori maslo-spekani segmenti koito nymat elasti4nost i se vartyt kato savpadat tehnite klu4ove i gorivnata kamera se izmeny i kompresiyta sa6to.pri tova polojenie maslenniy moje da si var6i dobre rabotata.klapanite sa6to moje da sa problem.na tezi reza4ki slabo mysto sa i razpredelitelnite valove.i kup pri4ini koito yvno neste 4uvali.mnogo se drazny.znaete li ,4e koito upravlyva fiat go pogrebvat prav poneje cyl jivot e lejal pod nego .pone 6te razbirate malko po malko ot avtomobili.capal sam se i s na ba6ta mi bravata vav dvigately vsi4ko be6e le6.moly nikoi da ne spori s men.v na4aloto potarsih kompetentni kolegi ot tuk ,no ne namerih.taka ,4e ne se samozalagvaite.tuk ste karucari ,a ne montiori i razbira4i.tova e istinata.i mnogo jalko za tova.samo gluposti bez kakvoto i da e nivoFiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
[quote="tedynaidenov"]martez написа:tedynaidenov написа:Закачи един вакууммер и кажи как се движи стрелката.Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
[quote="martez"]tedynaidenov написа:martez написа:tedynaidenov написа:Закачи един вакууммер и кажи как се движи стрелката.И още нещо ... какво помниш за последната смяна на ангренажа? Има ли вероятност да не е зацепен правилно?
Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
debs написа:Брато имах същия проблем моята е 1.2 ,отидох на елкон в сервиз на Бош и след 15мин двигателя спря да прави този проблем и от както ми го оправиха не се е развалял ,най-вероятно трябва да ти се рестартира компа или да се почисти или мап-а или разпределителния валF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Ами кажи колко горе долу.... Ако е "малко" по-нисък теорията говори за проблем със сегментите, а ако "много" по-нисък може да имаш пропуск на въздух във входящия колектор. Но без реални стойности ... много и малко нищо не значатИ още нещо ... какво помниш за последната смяна на ангренажа? Има ли вероятност да не е зацепен правилно?[/quote]ами не мога да ти кажа с цифри днес, защото не помня как беше, ангренажа би трябвало да е ОК защото уж го зацепваха с някакви петиинае колата има тяга, просто вибрациите, треренето ме дразни на працен ходзнам и че НС /въглеовододорите/ са ми много
Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
martez написа:tedynaidenov написа:Ами кажи колко горе долу.... Ако е "малко" по-нисък теорията говори за проблем със сегментите, а ако "много" по-нисък може да имаш пропуск на въздух във входящия колектор. Но без реални стойности ... много и малко нищо не значатИ още нещо ... какво помниш за последната смяна на ангренажа? Има ли вероятност да не е зацепен правилно?
dudulia написа:А колко трябва да е вакуума?Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
dudulia написа:А колко трябва да е вакуума?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:tedynaidenov написа:dudulia написа:А колко трябва да е вакуума?Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар