Значи имам следния проблем,карам Пунто турбо и кат влезе в Бууст след 4 хил.оборота гурнетата ми грумнат АДСКИ силно!!!Колата е със стандартна електроника и турбо,генерацията ми е изправена....Даите мнение Нарушена т. 1.6 от правилата на форума. Модерирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гръм в гърнетата?
Collapse
X
-
dudulia написа:Ами погледни си кабелите на някое тъмно място и работещ двигател.Ако прескачат искри,значи са позаминали.Освен това можеш да им замериш съпротивлението и ще разбереш дали е от тях.
Коментар
-
pumata_dp написа:dudulia написа:Ами погледни си кабелите на някое тъмно място и работещ двигател.Ако прескачат искри,значи са позаминали.Освен това можеш да им замериш съпротивлението и ще разбереш дали е от тях.Power Under Pressure
Коментар
-
А защо аз като съм с 1.6 16в браво и имам 4 Полоюстни свещи? на 2 полоюстни ми прекъсва а на 1 пали със зор???????FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар