Здравейте колеги от бензиновия отдел имам много странен проблем с колата на бащата .... отбелязвам .... Браво 1.8 16В (газ/бензин)На газ работи перфектно ... но като прехвърлиш на бензин оборотите започват да играят нагоре надоло (под и над 900) и като натиснеш педала на газтта има едно замисляне около 1-2 сек. преди да се изфорсира двигателя .... а ако не натиснеш газта .... започват да падат и гасне .... като проблем ми е много непознато .... разкачах стъпковото моторче ... чистих го ... без резултат .... надявам се да ми помогнете ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.8 - нестабилни обороти, гасне - Решено
Collapse
X
-
колеги след една разходка до сервиза на Фиат в Благоевград се установи че колата е за бензинова помпа .... та ремонта излезна 100лв бензинова помпа втора ръкаи 30лв. майсторлък (за мен разбирасе защото я смених сам) и отново си имаме бегачка вкъщиAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:колеги след една разходка до сервиза на Фиат в Благоевград се установи че колата е за бензинова помпа .... та ремонта излезна 100лв бензинова помпа втора ръкаи 30лв. майсторлък (за мен разбирасе защото я смених сам) и отново си имаме бегачка вкъщиFiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар