Ее честито колега! Щом си успял да я подкараш! Отиди на настройка на смес на карбуратора! Тогава обортите няма да ти играят! Смукача се дърпа само когато е студена и като загрее до към 70-80 се сваля. Като е топла не го дърпай че само се дави! Общо взето със смукач работата е на усет! Как е като вървене ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на моно инжекция с карбуратор
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
pugsy някой са само с 1. Моя е такъв.. обаче вместо троиник имам .. трипътник какъвто се слага на карб колите.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Ее честито колега! Щом си успял да я подкараш! Отиди на настройка на смес на карбуратора! Тогава обортите няма да ти играят! Смукача се дърпа само когато е студена и като загрее до към 70-80 се сваля. Като е топла не го дърпай че само се дави! Общо взето със смукач работата е на усет! Как е като вървене ?
Коментар
-
pugsy написа:Гледам моя стария карб и има 2 щуцера за гориво,вход и изход,ти за това си сложил тройник ?
Коментар
-
Ами с брата пробвахме свещите и са си заминали + това нямало и бензин :DДано да е било от това,бях с 2 свещи Bosch и 2 руски :D и се чудя защо са изгорели като оня ден вървя.Сега сложих едни 3-полюсни ,сложих и един прозрачен филтър за бензина да виждам дали има и като пуснах помпата да върви,не се напълни.Дано да е било от това че няма бензин.
Коментар
-
Върви горе долу,днес свалих карба и сложих силикон между карба и тампона,защото не бях сложил и гледам че е текло от там,даже и така горе долу върви.Свещите ми са умрели всичките и бях сложил едни 3-полюсни но прекъсваха,днес сложих каквито трябва.Друго... ,малко трудно свиквам с тоя смукач,бях си свикнал,палиш и газ а сега се чудя ко да правя :DБях сложил бенз. помпа с едно копче но го махнах и я свързах към контактен +Ауспусите ми са запушени,паля и двигателя се чува супер а отзад се едно се чува да карам трактор,мисля да ги отрежа и с една тръба да насосам и това е.Иначе няма проблем,върви си колата,типока ми оживя,за сега не я карам много че ме страх да не остана някаде по пътя.Само през деня забирам приятелката си или вечер я изпращам докато всичко си тръгне на 6 и свикна с смукачи и всичко.
Коментар
-
Снощи я подкарах колеги,на оборот върви но като пусна на свободен ход малко прекъсва нещогледам кабела за свещите е прецакан,като дам газ и святка там на сгъвката,дали това прекъсване е от него?иначе гледам свещите са горели еднакво,доколкото видях.след като го оплатних отдолу се развалиха оборотите на празен ход,преди каточели работеше по добре.може на мен така да ми се стори незнам.
Коментар
-
За гърнетата не знам какво да ги правя ,ще ги оставя така за сега.Карба го извадих ,почистих ,продухах ,смених гарнитурите /мерси на колегата че ми ги даде заедно с карба/Гледам свещите от снощното каране ,не са бели ,не са черни ,нещо по средата е ,едно обаче се чудя ,че нямат такова едно беличко там дето горят ,има ама много малко.Честно казано не знам какво и има ,май иска механично делко да го направя ,без тоя дижиплекс ,малко ме съмнява да не би да е от него.Иначе върви ,засилвам се ,мощност си има ,на ниски обороти не върви много добре иначе 1-ва,2-ра,3-та газ върви ,направо лети ,не знам от какво е Сега почистих карба и да видя днес как ще върви.
Коментар
-
pugsy написа:Смени ги тези кабели бре,оправи си гърнетата (не с права тръба) и трябва да се направи хубава центровка на карбуратора.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар