Zdraveite znachi karam Fiat Bravo 1.2 benzin 99 godina 16 vintila i postoqnno ot izvestno vreme mi gasne i mu padat oborotite ,na svetofar kato spra gasne ,ponqkoga dori kato pravq zavoi /koeto si e opasno/ kakto si sedi na mqsto izvednuj pochva da treperi padat oborotite i gasne , ponqkoga pri lqv zavoi na 1va kum 2ra pak gasne chuva se lek zvuk i gasne. Vodih q na Elkon i mi otchete greshka na Datchik Razpredelitelen Val i Mapsensor.Chudeh se dali nqkoi moje da pomogne dali e ot tova i da mi preporucha marki za Datchik-a i Mapsensor-a . Blagodarq predvaritelno !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.2 99godina 16 vintila Benzin-gasne
Collapse
X
-
debs написа:добре на бг помощ може лиF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
debs написа:тук ако има някои от варна да помогне за добър сервиз..F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.2 99godina 16 vintila Benzin-gasne
debs написа:Zdraveite znachi karam Fiat Bravo 1.2 benzin 99 godina 16 vintila i postoqnno ot izvestno vreme mi gasne i mu padat oborotite ,na svetofar kato spra gasne ,ponqkoga dori kato pravq zavoi /koeto si e opasno/ kakto si sedi na mqsto izvednuj pochva da treperi padat oborotite i gasne , ponqkoga pri lqv zavoi na 1va kum 2ra pak gasne chuva se lek zvuk i gasne. Vodih q na Elkon i mi otchete greshka na Datchik Razpredelitelen Val i Mapsensor.Chudeh se dali nqkoi moje da pomogne dali e ot tova i da mi preporucha marki za Datchik-a i Mapsensor-a . Blagodarq predvaritelno !Bravo 1.2 is my space!!!
Коментар
-
Ами изчисти ми грешките на елкон,но направо си излезе тези 2 проблема,днес ходих на друг майстор той пък каза ,че можело да е от стъпковия мотор ,вече не знам кой да слушам пък не ми се дават 2 пъти пари за 2 различни неще и накрая да не върви...ако е от свещите рахат ще съм,утре ще ходя в сервиза на Бош тук във Варна ,някой ако може още да помогне и има идея ..да казва
Коментар
-
Препоръчвам на всички от Варна сервиза на Бош до затвора , за 40лв човека ми оправи неще които ми казваха на други места ,че струват 200лв ! Там наистина явно са най-добрите Елконаджии във Варна ходих поне на 3 преди това никой не знаеше какво и има на колата , а в Бош за 15 мин ми се реши проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар