Знам,че не е много по темата,но е писано и във форума на алфа ромео . Става въпрос за Алфа159 ,купена е чисто нова от магазина . Та за втори път се случва следното.......моя приятел както си кара,колата изгасва и дотам,първия път я закара директно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един въпрос ?
Collapse
X
-
Скапани бордови компoве. Случвало се е и на и на audi Q8.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
-
Случва се и на Мерцедес..давам пример с ML карам на автоматик...тръгвам да изпреварвам давам газ след това връщам газта за смъкне една и подавам пак до край. Тръгвам и по средата колата забива муцуна Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и по инерция обратно.. Спирам давам газ до край а оборотомера не може да мие 2000об. Звъня бързо на собственика и му казвам а той вика да изгася да извадя ключа за 10 мин. после да паля и да тръгвам.
Коментар
-
evgeni85 написа:Случва се и на Мерцедес..давам пример с ML карам на автоматик...тръгвам да изпреварвам давам газ след това връщам газта за смъкне една и подавам пак до край. Тръгвам и по средата колата забива муцуна Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и по инерция обратно.. Спирам давам газ до край а оборотомера не може да мие 2000об. Звъня бързо на собственика и му казвам а той вика да изгася да извадя ключа за 10 мин. после да паля и да тръгвам.
Коментар
-
Toronto написа:evgeni85 написа:Случва се и на Мерцедес..давам пример с ML карам на автоматик...тръгвам да изпреварвам давам газ след това връщам газта за смъкне една и подавам пак до край. Тръгвам и по средата колата забива муцуна Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и по инерция обратно.. Спирам давам газ до край а оборотомера не може да мие 2000об. Звъня бързо на собственика и му казвам а той вика да изгася да извадя ключа за 10 мин. после да паля и да тръгвам.
Коментар
-
Доста често карам една 124-ка Дизел - 1988 г модел,на един приятел е...возията е чук наистина.....карал съм всякакви коли,но най-здрави,икономични и набиращи са Японските.....това е факт.....карал съм и най-новата S-класа и най-новото Ауди W12 и най-новата М5....а съм се возил и в GT-R 35 и и мога да ти кажа,че това не е кола,това е нещо изродско .
Коментар
-
Toronto написа:evgeni85 написа:Случва се и на Мерцедес..давам пример с ML карам на автоматик...тръгвам да изпреварвам давам газ след това връщам газта за смъкне една и подавам пак до край. Тръгвам и по средата колата забива муцуна Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и по инерция обратно.. Спирам давам газ до край а оборотомера не може да мие 2000об. Звъня бързо на собственика и му казвам а той вика да изгася да извадя ключа за 10 мин. после да паля и да тръгвам.Marea HLX 147ps
Коментар
-
А ве, това форум на Фиат ли е, или на Мерцедес? Все пак на човека е трябвало да му кажат какъв е проблемът със загасването, че да си прави сметка сериозно ли е или не. Щото да се натовариш и да се бъгне някъде в чужбина ще си е бая гадно. От към нерви и пари най-вече.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар