Имам теч на вода на Мареата - в дясно под ремъците. Мисля, че е водна помпа, но все пак искам мнение на сервизни техници! Именно затова мисля да посетя БОШ сервиз в Пловдив. Ако може някой да помогне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тече ми вода
Collapse
X
-
Re: Тече ми вода
FOBOS написа:Имам теч на вода на Мареата - в дясно под ремъците. Мисля, че е водна помпа, но все пак искам мнение на сервизни техници! Именно затова мисля да посетя БОШ сервиз в Пловдив. Ако може някой да помогнеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
По принцип сервизите са длъжни да дадат гаранция за ремонта, най-малко честта която купуваш има гаранция. Преди да ти бъде извършен ремонта попитай за това и си пази фактурите за ремонта. Аз пострадах като ми обслужваха колата - оказа се че не са ми сменили паразитната ролка а аз съм си я платил. Предварително не попитах за гаранция и сега изобщо не ми се разправя с тях щото яко се бяха осрали а уж бяха познати, иначе мога да ти препоръчам майстор, но предполагам че във форума има отзивчиви колеги които сами могат да ти свършат работа.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
FOBOS написа:Да, вече получих покана за сервиз Аз нямам нито инструменти нито време да обърна внимание. А колата ми трябваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ремонта е факт. Сам си дефектирах МПС-то и установих теч от тапата на водната ми помпа. За целта свалих предна дясна гума и 2-3 предпазни капака - пластмасови. С ококорени очи констатирах, че и двата ми пистови ремъка са максимално напукани. Смяната на водната ми помпа ( новата е желязна), двата ремъка и антивриз + труда на механиците беше 165 лева. Сервиза се намира в Пловдив - мога да дам тел. на нуждаещи се от помощFiat Tipo 1,6i.e.
Fiat Marea Weekend 1,6 ELX 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар