Тарся си двигател за 1.2 16V 1999г.Ако някой може да ми каже откаде да си взема един на по прилична цена,че тука в Г.О. ми обявиха едни цени смакват от кам краста!Проблема беше във предишният собственик както всяка италиянка ..... аз съм си сменил всички консумативи и съм си я подържал по добре и от жената дет се казва.Но скаса биелата поради много нагари в двигателя и запушване цетката на маслото.И сега съответно трябва нов двигател защото няма смисъл да копувам бутала да шлайфам и т.н..Просто ще си взема двигател и ще си го почистя ще си го наглася както трябва!Моля за малко инфо който знае!Предварително Благодаря.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.2 16V Двигател?
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo 1.2 16V Двигател?
Krasi_Boy написа:Тарся си двигател за 1.2 16V 1999г.Ако някой може да ми каже откаде да си взема един на по прилична цена,че тука в Г.О. ми обявиха едни цени смакват от кам краста!Проблема беше във предишният собственик както всяка италиянка ..... аз съм си сменил всички консумативи и съм си я подържал по добре и от жената дет се казва.Но скаса биелата поради много нагари в двигателя и запушване цетката на маслото.И сега съответно трябва нов двигател защото няма смисъл да копувам бутала да шлайфам и т.н..Просто ще си взема двигател и ще си го почистя ще си го наглася както трябва!Моля за малко инфо който знае!Предварително Благодаря.....Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Реклама
Collapse
Коментар