Здравеите искам да попитам някои ако може дами помогне с съвет защоми мирише на бензин докато карам?и от какво може дасе получи така и как мога даго оправя че направо несе понася,имам и газов инжекцион и на гас мирише яко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 16v мирише ми на бензин докато карам
Collapse
X
-
Re: Брава 1.6 16v миришими на бензин докато карам
miro_84 написа:Здравеите искам да попитам някои ако може дами помогне с съвет защоми мирише на бензин докато карам?и от какво може дасе получи така и как мога даго оправя че направо несе понася,имам и газов инжекцион и на гас мирише яко.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
колега минал сам през същия проблем да прави са колегите с това което ти казват проблема е и от двете не ти работи правилно помпата за исмукване на бензиновите пари от резервоара и от там се получава вискоко налягане в него и клапана испуска (намира се в капачката) а между другото те са два един за вакуум в резервоара един за превишено налягане а миризмата идва от кам багажника когато отвориш прозореца струята ваздух която влезе през прозореца отива първо там и ти донася и мириса на бензин и понеже имаме външна декоративна капачка (която ако леко открехнеш докато караш ще реши проблема) няма каде да избягат парите и искат не искат седят там успехи от мен и безавариино каране П.С. забравих да кажа как реших проблема има гумен маншон около гърловината на резервоара пробих му една малка дупчица около 10 мм пъхнах една шлауха в нея и я изведох до задната броня всичко това се крие под десния заден калник и не се вижда
Коментар
-
Re: Брава 1.6 16v миришими на бензин докато карам
miro_84 написа:Здравеите искам да попитам някои ако може дами помогне с съвет защоми мирише на бензин докато карам?и от какво може дасе получи така и как мога даго оправя че направо несе понася,имам и газов инжекцион и на гас мирише яко.Marea HLX 147ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар