Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava 1.6 16V почна да гърми при подаване на газ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Да ама а в другата тема за катализаторите върви и им доказвай кой е прав и как го скапват от недоглеждане и лоша работа на двигареля. И че не той е виновен ами има нещо друго. По лошото за колегата е че таман му се е продухал катализатора от високата температура и пишман майсторите са го свалили.
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.


    http://vbox7.com/play:124bedab

    Коментар


      #32
      Stefan Hadjov написа:
      bravacar написа:
      Днес ходих на диагностика и се оказа че бобината е дала фира - първи цилиндър неработи. Няма искра на свещта. Въпросът е дали да купувам нова бобина за 150 лв. или да си взема от италиянеца втора употреба за 50? Вие на какво мнение сте?
      Интересно е да се направят съответните изводи от този проблем:4.Не си купувай бобина от магазина защото е абсолютно менте за 150 лв.Взимаш си от италианеца бобина Магнети Марели -оргинална за 50 лв,а ако се пазариш я отнасяш и за 40.Взимаш я с проба отвън на паркинга.Всичко оргинално е по добро от ментетата които се продават в BG.Може да ти кажат в магазина че бобината е италианска,но това не значи че е оргинална.
      точно така, освен цената, ами и качеството на новата ще е по-зле, бъди убеден. По повод на "италианското"- преди известно време ходих в Т и Н кар за ролка за алтернатора и ми предложиха 2 /цитирам/- първата италианска- 25 лв, втората оригинална италианска - 50 лв
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

      Коментар

      Working...
      X