Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.4 MI гасне при подаване на газ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Bravo 1.4 MI гасне при подаване на газ?

    Здравеите колеги. Аз карам citroen, но искам да помогна на едно приятелче с Fiat Bravo 1.4 моно инжекция. Понеже не можах да видя лично колата той ми обясни че пали нормално но при подаване на газ започва да прекъсва, гърми и угасва. Иначе на празен ход двигателя работи. Явно проблема е някаде по инжекциона. Ще сме много благодарни за накакви съвети относно решаване на проблема или поне някои добър майстор за двигателя. При възможност да е около НАДЕЖДА понеже колата в момента е там и не може да се движи на собствен ход и трябва да се тегли. Утре ще отида да видя колата и ще дам по детайлна информация на проблема.Мерси предварително.

    #2
    Хаиде бе колеги, никои ли няма идея каде може да е проблема? Моята XANTIA е TDI ако беше такъв мотора щах да помогна но не е. Щом пали значи проблема не е в помпата или дюзите. Остава комютър, ламбда сонда или ??????? Моля даите някакви предположения или поне читав маистор.Пак мерси.....

    Коментар


      #3
      Здарвей, колега. Трудно е да се диагностицира от разстояние. Възможността причината да е в помпата съществува. По-ниско налягане в системата дава възможност да запалва и работи на празен ход двигателя. Трябва да се проверят налягане в горивната система ~1бар., дюза (тя е само една), въздушен филтър. Щом е в Надежда, откарайте я в сервиз "ХЕД 91" Могат поне да я закачат за тест, а това може да даде доста информация и да помогне за обективна диагностика.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

      Коментар

      Working...
      X