Значи преди месец си купих фиат бава 16 16в сичко е ок. Но следкато я обслужих след известно време мотора като загрее лампата на маслото почва да ми мига като е на оборот. Смених дачика и пак е така някои може ли да ми каже какво и е ? [/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с маслото
Collapse
X
-
Re: проблем с маслото
milen_666 написа:Значи преди месец си купих фиат бава 16 16в сичко е ок. Но следкато я обслужих след известно време мотора като загрее лампата на маслото почва да ми мига като е на оборот. Смених дачика и пак е така някои може ли да ми каже какво и е ? [/b]Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
Пфф Първо това масло не е за твоя двигател , освен ако не е адски издухан но едва ли си купил такава кола.Сега отиваш в сервиза и им казваш да ти налеят на колата масло каквото пише по книжка за тяхна сметка 10в 40 полусинтетика.Я уточни как мига- когато е на обороти или мига по веднъж на оборот че не схванах?Ако мига от ниско ниво ще почне да мига в ниски обороти а не във високи няма логикаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
floks
-
u_bo
milen_666 написа:само когато е на оборот примигва иначе дадеш ли малко газ и гасне
Коментар
-
rg
milen_666 написа:мерси много на мен ми казаха подобно нешто за налягането на маслото,че може и белни лагери да иска а можело и основни с две думи голяма играчка щея карам в сервиз да я гледат освен мерси много на всичкиNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
колега и аз имам сащиа проблем с маслото,и при мене като загрее примигва,смених белните лагери,защото мислех 4е е ят тях но маи ще излезне помпата,можеш да си порчаш от www.axm-auto.com,защото там частите са по евтини,и ти доставят на место,и аз сам от хасково,и ти казвам да не идеш да се набуташ в някои магазин че тука слагат големи надценки да знаеш!
Коментар
-
колега и аз имам сащиа проблем с маслото,и при мене като загрее примигва,смених белните лагери,защото мислех 4е е ят тях но маи ще излезне помпата,можеш да си порчаш от www.axm-auto.com,защото там частите са по евтини,и ти доставят на место,и аз сам от хасково,и ти казвам да не идеш да се набуташ в някои магазин че тука слагат големи надценки да знаеш!
Коментар
-
Значи си сменил белните лагери и несе е оправила?а сигорен ли си че е помпата защото на мене ми казаха че може и самото масло което е да прави от него така защото катоя взех колата нямаше проблем а след смяната започна да мига затова се самняват вав самото масло че е. Сега щего сменя и ще видя как щее ако прави пак така тогава вече щея мисля
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар