Здравейте, аз малко по женски ще попитам къде може да е проблема за загуба на антифриз на Фиат Пунто ?Под колата не виждам да има теч. Къде да търся?И още 1 нерешен от миналата зима проблем с парното - като се вкл. се запотяват стъклата- слагаха ми някаква течност в радиатора и така мина зимата, но сега мисля , че е време да се оправи. Майстор, цени - за София?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Губя антифриз- Пунто
Collapse
X
-
ravi написа:Точно затова пуснах питанката къде да търся?F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Чистих я в неделя, не видях никъде вътре в купето следи от антифриз. Тази настилка - някакъв мокет ще да е маха ли се изцяло? Аз не съм опитвала да го повдигам. Остава радиатора на парното, но пък е странно да няма петно под колата като я изкарам от паркинга. Ще ходи на ремонт , но исках да знам на кое да обърна внимание.А майстор за радиатора на парното? Цени?
Коментар
-
ravi написа:Чистих я в неделя, не видях никъде вътре в купето следи от антифриз. Тази настилка - някакъв мокет ще да е маха ли се изцяло? Аз не съм опитвала да го повдигам. Остава радиатора на парното, но пък е странно да няма петно под колата като я изкарам от паркинга. Ще ходи на ремонт , но исках да знам на кое да обърна внимание.А майстор за радиатора на парното? Цени?F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Много благодаря за отговора. Ще питам все пак майстора, който по принцип се занимава с Пунтото, но мин. година разбрахме да проблема с парното когато вече беше доста студено / логично / и препоръча тази течност, за да закърпим положението. Сега пак трябав да го питам и за това - ама май имаше нещо , че не занеше точно как се стига до него.
Коментар
-
bbw написа:сега е топло и не ползваме парно, затова е малко вероятно да е мокро.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ако няма видимо петно под колата - или горнитура на глава или радиаторче на парно / виж тук как се сменя http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13483 /на пунто 1 няма кранче на парното.имаш ли датчик за температура на охладителната течност на туй пунто?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар