Жена да знае кое какво е и защо е...това не съм аз със сигурност. Има черевена лампичка, която светка като прегрее - за друго незнам. Ще се науча Пунтото е 1.1 S 1998 година.Благодаря за линка.
а тази лампичка - червената - колко пъти си я виждала да светка? ако са повече от 5-6 да светва - със сигурност си пробила гарнитура на главата - водна магистрала-бутало и от там заминава антифриза. тоя двигател е доста дуракоустойчив ама си има граници п.п. нсъм жинъ
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
И нашият майстор първо се осъмни във водната помпа, но се оказа гарнитура и някаква тапа ли незнам какво точно. Днес мъжа ми ще мине покрай него да вземе частите за да мине да ги купи утре и да се оправи. Благодаря на всички.
И нашият майстор първо се осъмни във водната помпа, но се оказа гарнитура и някаква тапа ли незнам какво точно. Днес мъжа ми ще мине покрай него да вземе частите за да мине да ги купи утре и да се оправи. Благодаря на всички.
гарнитура каква?сигурно са тапите на блока на двигателя - по-добре ги смени всичките - струват по левче...п.п. има 1 голяма тапа - май 5 см. диаметър беше под съеденителя - може и тя да е заминала...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Ако главата е спукана се губи антифриз на мене ми се губеше от радиатора ама по малко и сложих едно не знам как му беше името слага се една две лъжици и запушва дупки ако има
Искам да кажа едно МНОГО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ но donnna за схемата за подмяна на радиаторчето на парното.Вчера с нейна помощ радиаторчето беше подменено и сега вече парното работи.Имам още 1 въпрос - случвало ли му се е на някой при закупуване на нова част да се окаже дефектна и имат ли изобщо някава гаранция частите?Пазя си касовата бележка.
Коментар