Моля, ако някой знае да ми каже има ли вариант Брава 1.2 16V да е без горивен филтър. Ходих в 3 сервиза във Варна и ми казаха, че колата нямала горивен филтър. Много се учудих ? Бравата 2000-та година. Притеснявам се за чести задръствания на инжекционната система, предвид качествата на нашият бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горивен филтър за Брава 1.2 16V
Collapse
X
-
fiat-zastava написа:Valiosport написа:Горивния ти филтър трябва да е от долу под колата отдясно до прага отзад под една кора е може би за това не са го видяли не съм чувал до сега кола без горивен филтърleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Не лъжете човека. Възможно е да няма външен горивен филтър. Има много модели такива,няма да изброявам сега. Просто пречистването е измислено по друг начин.Ако си направите труда да разгледате цялата бензинова помпа ,може и да си отговорите на някои въпросчета. Най-тъпото е на кола без външен филтър -да се ’’побългарява’’. Човек като не е наясно,по-добре нищо да не пише!!!Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
Разбира се че имаш горивен филтър но той е в самата бензинова помпа в самият резервоар, така че не го търси под десният си праг .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Горивен филтър за Брава 1.2 16V
Vlady1sk написа:Моля, ако някой знае да ми каже има ли вариант Брава 1.2 16V да е без горивен филтър. Ходих в 3 сервиза във Варна и ми казаха, че колата нямала горивен филтър. Много се учудих ? Бравата 2000-та година. Притеснявам се за чести задръствания на инжекционната система, предвид качествата на нашият бензин.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Горивен филтър за Брава 1.2 16V
batproho написа:Разбира се че имаш горивен филтър но той е в самата бензинова помпа в самият резервоар, така че не го търси под десният си праг .Bravo 1.2 16V 80hp
Коментар
-
Колега vaio добре дошъл във форума!Кутията, която си снимал няма нищо общо с пречистването на бензина и реално не е необходима за нищо на самата кола. Сложена е там с цел екология. През нея минават всички изпарения от резервоара за да отидат отново в двигателя за доизгаряне, а не в атмосферата. Пълна е с активен въглен. Въобще не я мисли.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Колега vaio добре дошъл във форума!Кутията, която си снимал няма нищо общо с пречистването на бензина и реално не е необходима за нищо на самата кола. Сложена е там с цел екология. През нея минават всички изпарения от резервоара за да отидат отново в двигателя за доизгаряне, а не в атмосферата. Пълна е с активен въглен. Въобще не я мисли.Bravo 1.2 16V 80hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар