здравеите колеги имам проблем с моито пунто 3 пати вече свалям скоросната кутия и вадя малки парченца метал изчиствам ги и след 1/2 седмици пак не мога да включа 4та скорост и незнам от каде идват /пунтото е 1.8 хгт 2000 година/и малко ми похарчва повечко масло ако може някои да ми помогне предварително му благодаря сърдечно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем голям с пунто 1.8 хгт
Collapse
X
-
Re: проблем голям с пунто 1.8 хгт
punto240 написа:здравеите колеги имам проблем с моито пунто 3 пати вече свалям скоросната кутия и вадя малки парченца метал изчиствам ги и след 1/2 седмици пак не мога да включа 4та скорост и незнам от каде идват /пунтото е 1.8 хгт 2000 година/и малко ми похарчва повечко масло ако може някои да ми помогне предварително му благодаря сърдечноleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Re: ре
punto240 написа:гори годвигателя 2 литра за 2000 км да 1и2 задна по рядко дали ако сменя скоросната кутия ще се мирна че вече почна да ми дотягаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар