Здравейте, има нещо което ми прави впечатление от много време, когато колата е студена (сутрин) ускорението е много добро (дори и на трета). Оба4е когато колата достигне оптимална температура и я покарам така 20 минути тази мощност се губи става по тромава по бавно ускорява не е като е по студена.Нямам катализатор - ако това има значение.Ако някой има идеи от какво се получава това ще се радвам да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6/16V - като загрее губи мощност(по тромава)
Collapse
X
-
chaveto написа:Температурен датчик. А ако я пробваш след обяд когато и температура на въздуха е по голяма пак ли така се държи или тогава вървенето е еднакво и в двата режима на температурата на двигателя.
Коментар
-
ами тогава оказва влияние но когато бутнеш газта и то е така да се нарече заклинило и не може бързо да се върне и положението си и души двигателя. За това се получава това заглъхване на топъл двигател до 2500об.А и диагностика не го лови... ..Трябва да ти е заминал електромагнита че да даде грешка но тогава няма палене
Коментар
-
chaveto написа:Колега съмнявам се да е от МПХ не знам какъв е на колегата но ако е баипас на дроселовата клапа няма с нищо да навреди ако остане да вкарва в повече въздух. А и няма как да не се усети, че задържа.
Коментар
-
И аз имам същия проблем. Никъде не можаха да ми кажат какво е. Обаче гледам по-горе колегите са писали, че може да е стъпковото моторче. А моето е заминало (за смяна е - при почти празен ход не може да върне оборотите и колата доста често започва да гасне). Надявам се като го сменя да се оправи положението. Ако не се оправи да видя за темепратурен датчик така ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар