Valiosport написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира моторчето на празен ход? - ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН
Collapse
X
-
u_bo написа:didalko написа:А дали дюзите ми правят проблем, тоест играенето(вдигането) на оборотите да е и в резутат на замърсени дюзи, в резултат на по-малкото каране на бензин?Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
u_bo
-
Как си знаех че е той ма съм пропуснал темата, и аз минах по твоя пътPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
u_bo
didalko написа:u_bo написа:само една е правилната насока:ИДИ на диагностика.
Коментар
-
u_bo написа:didalko написа:u_bo написа:само една е правилната насока:ИДИ на диагностика.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
При Никола нали? А тоя Венци е голям образ ама си е и майсторче де. И аз трябва да ходя при тях че и моята марийка си играе с оборотите както си иска. И при мене проблема си мисля че не от моторчето, но.... Никито ше каже. Колега до сега ако се е налагало нещо по-сериозно да се прави както по предната ми кола, така и при тая, само при тях ходя и съм абсолютно доволен.Мареа 1,6 16V
Коментар
-
jordanfena написа:При Никола нали? А тоя Венци е голям образ ама си е и майсторче де. И аз трябва да ходя при тях че и моята марийка си играе с оборотите както си иска. И при мене проблема си мисля че не от моторчето, но.... Никито ше каже. Колега до сега ако се е налагало нещо по-сериозно да се прави както по предната ми кола, така и при тая, само при тях ходя и съм абсолютно доволен.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар