Здравейте колеги, бих искал да разбера какво представлява моторчето на(за) празен ход, защото когато карам на газ, оборотите ми се вдигат на 2200 при изключена придавка. Умишлено пускам темата в секцията за Бензинови двигатели, като предполагам, че е свързано с нея. По симптомите се предполага, че е или моторчето на празен ход или датчика на инжектора.Къде се намира моторчето на Мареята ми - 1.8, 97г. Някой би ли могъл да ми направи снимка за да мога да го разпозная при мен. До колкото разбирам би било добре да пробвам да го почистя някак си. Някакви съвети да ми дадете, преди да отида на майсторче?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира моторчето на празен ход? - ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН
Collapse
X
-
u_bo
НЕ ти е проблема в моторчето.гаранция 120 % - ако верно описваш че проблема е само на газ.ако верно си описал - проблема е от некадърно сложена АГУ, или повреден емулатро на АГУ-то.Кога е слагано АГУ? Ако е скоро - сам се сещаш нали?
Коментар
-
u_bo написа:НЕ ти е проблема в моторчето.гаранция 120 % - ако верно описваш че проблема е само на газ.ако верно си описал - проблема е от некадърно сложена АГУ, или повреден емулатро на АГУ-то.Кога е слагано АГУ? Ако е скоро - сам се сещаш нали?Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
u_bo
didalko написа:Колеги, вдигането на оборотите и светване на лампичката на инжектора ми го направи и на бензин. Така че симптомите са същите и на бензин. Какво остава, проблемът в моторчето ли е?
Коментар
-
u_bo написа:didalko написа:Колеги, вдигането на оборотите и светване на лампичката на инжектора ми го направи и на бензин. Така че симптомите са същите и на бензин. Какво остава, проблемът в моторчето ли е?Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
didalko написа:А дали дюзите ми правят проблем, тоест играенето(вдигането) на оборотите да е и в резутат на замърсени дюзи, в резултат на по-малкото каране на бензин?
Коментар
-
didalko написа:Колеги, вдигането на оборотите и светване на лампичката на инжектора ми го направи и на бензин. Така че симптомите са същите и на бензин. Какво остава, проблемът в моторчето ли е?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар