Здравейте колеги ,каде във варна да отида да ми проверят ангренажа и колко ше струва .Аз питах на няколко места ,повечето не са и чували за фиксатори а един ми иска 60 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверка на ангренажа на брава 1.6
Collapse
X
-
Това се прави с т.нар. ’’ пети’’. Аз като сменях ремъкът на моя двигател,който е същия, монтьорът не използва ’’пети’’. Общо взето цената ще е около тази,която споменаваш.При следващата ми смяна и аз ще търся монтьор с такъв уред,ама грамотните хора са много малко...Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
Ако не се зацепи ангренажа както трябва...ще дадеш още 60 кинта.Поне на мене ми взеха толкова щот този които ми смени ремъка ми го беше направил без скоба или пети-с две думи "баш майстер".Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
янко написа:А колко струва
Коментар
-
ако двигателя си работи добре и няма главоболия с него се процедира така отварят се капачките който са от обратната страна на агренажните колелета,маховика се поставя на 0 градуса прават се белези на шийките на двата вала и след това се разцепва агренажа и се сменя като се спазват напално инструкцийте за оптягане на ролката а така наречените пети се ползват в случай че е имало някакви "страни" случки с двигателя като примерно скъсан ремак или прескочил но пък в крайна сметка 60 лева са нищо в сравнение с това което може да се случи с двигателя ако не се направи смяната както трябва успехи от мен П.С. коментара ми е просто за да знаете за какво става вапрос като ви вкарат колата в сервиза за смяна на ремак
Коментар
-
Смяната на ремъка не ми е никакъв проблем ,искам да проверя ангренажа с фиксатори защото не върви и гори а 60 лв за проверка ми се виждат множко.Когато бележиш на шийките има много голяма вероятност да сбъркаш ,а и щом нямаш фиксатори няма смисъл да отваряш капачкитеFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:Смяната на ремъка не ми е никакъв проблем ,искам да проверя ангренажа с фиксатори защото не върви и гори а 60 лв за проверка ми се виждат множко.Когато бележиш на шийките има много голяма вероятност да сбъркаш ,а и щом нямаш фиксатори няма смисъл да отваряш капачките
Коментар
-
floks
на мой колега само за презацепването му взеха 180лв защото майстора, който е сменил ремака е действал на око или но ухо без пети та удоволствието с диагностиката му излезе 230лв
Коментар
-
янко написа:Сега си правя манометър за компресията да я измеря че на елкона така и не я измериха ,и ако е в нормите ще се дават 60 за проверка.Бях тръгнал да търся фиксатори да си ги купя но не намерих ,даже не разбрах и цената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар