Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 2 "нямало горивен филтър"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги преди самата бензинова помпа е филтъра

Коментар

dogydog написа:
      т.е къде точно???

Коментар

moniii написа:
        dogydog написа:
        т.е къде точно???
        мани го не слушай НЯМА филтър има цетка отдолу на помпататова което съм заградил се сваля на помпата и се вади цетката
        Прикачени файлове
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
          moniii написа:
          dogydog написа:
          т.е къде точно???
          мани го не слушай НЯМА филтър има цетка отдолу на помпататова което съм заградил се сваля на помпата и се вади цетката
          ахам ще видя дали ще мога да я извадя защото колата ми не откъсва и прекъсва струва ми се че е задръстено нещо или си заминава помпата

Коментар

moniii написа:
            todorshalev написа:
            moniii написа:
            dogydog написа:
            т.е къде точно???
            ахам ще видя дали ще мога да я извадя защото колата ми не откъсва и прекъсва струва ми се че е задръстено нещо или си заминава помпата
            Отпред до дюзите се навива манометър и се мери налягането. Преди това да разглабяш там е безумие.

Коментар

Re: Пунто 2 "нямало горивен филтър"

GbGz написа:
              Та въпроса ми е това да ли е вярно"майсторите" казват че няма горивен филтърКолата е пунто2 1.8 ХГТ казаха ми че проследили горивните тръби от резервоара били водели до левия подкалник и го били разглобили но нямало филтър Някои ако има идея каде може да е да казва да варя да разглабямМерси !
              eto vi goriven filtar pi4ove sprete se izlagate :X :D http:// ***Модерирано***

Коментар

luposas написа:
                GbGz написа:
                Та въпроса ми е това да ли е вярно"майсторите" казват че няма горивен филтърКолата е пунто2 1.8 ХГТ казаха ми че проследили горивните тръби от резервоара били водели до левия подкалник и го били разглобили но нямало филтър Някои ако има идея каде може да е да казва да варя да разглабямМерси !
                eto vi goriven filtar pi4ove sprete se izlagate :X :D http:// ***Модерирано***
                бягай да се снимаш и чети малкопреди на пишеш , че това е 1.2 60 коня, а не 1.8 ХГТ
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  бягай да се снимаш и чети малко преди да пишеш , че това е 1.2 60 коня, а не 1.8 ХГТ
                  добре му го каза ...
                  punto HGT

Коментар

Няма такьв филм без филтьр.Намира се в кошницата на помпата.
                    Слънцето все някога ще огрее и кучия гъз ииии тогавааааа....

Коментар

tsvetkov написа:
                      ама това си е филтъра на помпата а не е отделен сменяем горивен филтър
                      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                        tsvetkov написа:
                        ама това си е филтъра на помпата а не е отделен сменяем горивен филтър
                        нали и аз това обяснявам вече 4 та година че Пунто МК2 няма ГОРИВЕН филтър като отделен Елемент има само и единсвтено цетка на долния край на Помпата
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                        X