Та въпроса ми е това да ли е вярно"майсторите" казват че няма горивен филтърКолата е пунто2 1.8 ХГТ казаха ми че проследили горивните тръби от резервоара били водели до левия подкалник и го били разглобили но нямало филтър Някои ако има идея каде може да е да казва да варя да разглабямМерси !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 2 "нямало горивен филтър"
Collapse
X
-
горивен филтър
Пичове,аз съм с Marea 1.6 16 v и също нямам горивен филтър.Даже в тема ’’Консумативи’’ имах запитване по въпроса. По едно време просто бях побеснял,защото мислех ,че нещо е преправяно в колата ,но не е така. Много от моделита на ,Alfa ,че дори и Laguna нямат външни филтри. Първо бенз.помпа е доста сложна. В нея има внедрен филтриращ елемент. Отделно разглеждайки в Eper-а открих и някакъв pre-filter и vapor trap.Тия елементи също имат отношение към пречистването на горивото. Но за съжаление още не съм запознат,как точно... Като открия нещо друго ще пиша... [/i]Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
Нещо като обратна промивка май прави самият филтър до колкото съм чувал, но не претендирам за достоверна информация.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар