пак почна да гасне в движение. Вчера при малко по топло време каране градско (стрелката стигна средата , а знаете на 75-цата това си е по загряло , нормално седи на първата черта) изгасна, не искаше да запали отново, след около 1 мин запали но след 20 м пак угасна, после пак запали и след 5 мин изван градско изгасна в движение но запали сама че бях с 90км в час. Сменял съм датчик на коляновия вал преди 3-4 месеца. На диагностика не показванищо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне в движение, като загрее
Collapse
X
-
Гасне в движение, като загрее
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
М*амка му от това се опасявах! Смениха ми го в сервиз ушким познати са ми ама , знае ли се ма дадох 70лвPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Колега, кажи ми каква марка беше датчика. Веднага ще ти кажа какъв е . Възможно е , да е и от бобината. Случва се , като загрее да се окъси отвътре. Можеш да го разбереш , когато ти загасне с мокър парцал я охлади. Запали ли веднага - бобоина е. На диагностика може да не ти я даде.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Мисля че новияе ЕПСPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
дали да пробвамс нов или да не видя някой оргинален от моргата?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
от где го взе?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Днес ми направи номера и на бензин значи е от датчика!!!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Днес бях до сервиза, замериха датчика показа 1200 килоома , разбрахме се да поръчат нов по-скъп и аз да доплатя разликата само, новия ще е с 1 година гаранцияPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Дано че ми е писналоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
а аз какво да кажа http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46179 има и още...Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Когато става проблема да, индикира грешка с дюзата но след това на комп тест не прочита нищо, демек не запаметява, за буксата не знам, тя почти директно влиза в снопа от кабели,към ЕКУ лошото е че тодзи сноп е прекъснат на няколко места заради сложното ми АГУ . пРЕД ИСТОРИЯТА Е ТАКАВА почна колата д аправи номера известно време отидох на майстори , не прочете грешка, тогава измери стария оргиналния датчик, беше с малко ниски стойности (трябва да го замеря като го намеря), заменихме го с нов(този който е в момента) февруари някъде до преди месец два нямаше никакъв проблем спря да гасне и да пали трудно, сега има 3-ти,2-ри чисто нов.Обаче и с втория нов датчик, пак гасне, първо по нандолно изключих от скорост, хосле като натиснах газ, светна индикацията на инжектор натискам газ Sad тя не реагира докато не изгасна напълно, после на един завой намалих да се огледам и пак угасна Sad ОТЧАЯН СЪМ!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар