Това май си е най-голямата главоблъсканица при 1.6 моторите И при мене го има проблема с оборотите.Отначало си мислех ,че МПХ е за чистене.Свалих го , чистих го с кореселин , но файда йок.Купих си друго и сега с него е същата работа.Ще видя тези температурни датчици , за които колегата каза и да видим дали ще има резултат Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат мареа 1.6/16v - нестабилни обороти - упорит проблем
Collapse
X
-
Проблем
Колеги нека да възродим темата. Та имам фиат брава 1.6 16в. с Метанова уредба проблема ми е ,че над 3500 до 4000 оборота колата прекасва забива ми муцуната и на бензин и на метан го прави това. в ниските обороти до 3000 няма проблем върви си добре на празен ход са ми добри оборотите сменил сам кабели свещи бобина проблемаа остана от какво може да е . Благодаря на всички за помоща предварително. Извинявам се за Правописа !
Коментар
-
Re: Проблем
mitko_stalev написа:Колеги този стъпков мотор никва роля не ми играе откачих му буксата запалих си колата никва промяна оборотите на празен ход са ми 1100 1200.Като я закача буксата пак същата работа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Проблем
S_BANKOV написа:mitko_stalev написа:Колеги този стъпков мотор никва роля не ми играе откачих му буксата запалих си колата никва промяна оборотите на празен ход са ми 1100 1200.Като я закача буксата пак същата работа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар