Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мотор на браво 1.8

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с мотор на браво 1.8

    Мочета имам проблем с моят фиат. На път към София лампата за инжекчиона запчна да присветва и колата почна да придърпва .Направи ми впечатлене ,че при разклащане по дупките лампата отново светваше и се появяваше придърпването.През цялото време едно реле в жапката цъкаше постоянно оборотите на оборотомера също падаха . На едидно нанадолнище спрях загасих двигатела и пипнах релето което цъкаше то беше доста загряло.Пробвах да запаля двигателя и той запали веднага, на ниски обороти мъркаше. На равен път колата работеше прекрасно но при влизане в дупка се появяваше съшият проблем .Предварително ви благодаря.
    Fiat BRAVO 18 16V 1995

    #2
    Там са две релета. Лявото е релето на помпата. Свали го, огледай му крачетата, виж по гнездото дали има следи от нагар - може да дава лош контакт. До него е релето за инжекциона, а вдясно от тях, предпазителите им. Виж и тях.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

    Коментар


      #3
      Газ? Пропан-Бутан? Метан?
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

      Коментар


        #4
        и напиши коя година е колата, ако очакваш полезни отговори де

        Коментар


          #5
          Колеги установих от части точната симтоматика.Мотoрът неможе качи над 3000 об. и светва лампата на инжекциона .Пали без проблем и всичко е нормално докато двигателя като е студен, но като загреесе се появява проблема.Сменен е бензинов филтър,бензиновата помпа есвалена почистена и има нормално налягане но проблема си остава . Колата е 95 г. 1.8-16vGT и е само на бензин.Ивинявайте ,че толкова закъснях с отговора но правя ремонт в къщи и се занимавам с МАЙСТОРИ които трябва да наглеждам.
          Fiat BRAVO 18 16V 1995

          Коментар

          Working...
          X