Здравейте хора,Фиат Браво 1.8 113 коня110 хиляди км1997гтази кола съм я пазарил за 2000 лева и ще я взема до месец.Пиша в форума защото съм много зле колите от техническа страна.Интересува ме главно подръжката й, какво да подготвя и какви са вашите мнения.Извинете ме, ако съм сгрешил раздела, търсих, мислих, прецених, че този е правилния, но все пак...Лек ден и бираК.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 113hp
Collapse
X
-
Ето тук можеш да правиш справки за цените на частите http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=23 Като начало зависи какво има сменяно по колата, но в повечето случаи трябва ангренаж да се смени, масло не по гъсто от 10w40, филтри. Абе поддръжка като на нормална кола.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Колега виж тук... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45374Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колега .. ако ще взимаш браво 1.8 за 2000 лв. ОБЕЗАТЕЛНО мини през сервиз да видят хората как стоят нещатата с колата. Доста ниска, примамлива и офертна цена за такъв тип кола. Ако беше изтормозена 1.4 12в разбирам.... но 1.8 се харчи на други пари.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
u_bo
Re: Fiat Bravo 1.8 113hp
toreore написа:...Фиат Браво 1.8 113 коня110 хиляди км1997г... за 2000 лева ..К.
Коментар
-
nonamecrew написа:Колега .. ако ще взимаш браво 1.8 за 2000 лв. ОБЕЗАТЕЛНО мини през сервиз да видят хората как стоят нещатата с колата. Доста ниска, примамлива и офертна цена за такъв тип кола. Ако беше изтормозена 1.4 12в разбирам.... но 1.8 се харчи на други пари.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:nonamecrew написа:Колега .. ако ще взимаш браво 1.8 за 2000 лв. ОБЕЗАТЕЛНО мини през сервиз да видят хората как стоят нещатата с колата. Доста ниска, примамлива и офертна цена за такъв тип кола. Ако беше изтормозена 1.4 12в разбирам.... но 1.8 се харчи на други пари.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Здравейте всички ! Първо искам да се извиня на колегата, че ползвам неговата тема, но за такъв въпрос сметнах, че не е нужна нова.Предстои ми купуването на Bravo GT 1.8 113 коня, харесах си един екземпляр 98г. от автокъща, черен, на външен вид много запазен, има лети джанти. Обявената цена му е 2900 лева, смятам че до 2600 ще я свалят. А иначе ще ходя с мой познат, който работи в автосервиз да я гледаме, ама това не е гаранция, че след 1 седмица няма да брактиса двигателя. Та въпроса ми е според вас 2600 лева реална цена ли е за такъв автомобил или има нещо гнило ?
Коментар
-
u_bo
super8 написа:Здравейте всички ! Първо искам да се извиня на колегата, че ползвам неговата тема, но за такъв въпрос сметнах, че не е нужна нова.Предстои ми купуването на Bravo GT 1.8 113 коня, харесах си един екземпляр 98г. от автокъща, черен, на външен вид много запазен, има лети джанти. Обявената цена му е 2900 лева, смятам че до 2600 ще я свалят. А иначе ще ходя с мой познат, който работи в автосервиз да я гледаме, ама това не е гаранция, че след 1 седмица няма да брактиса двигателя. Та въпроса ми е според вас 2600 лева реална цена ли е за такъв автомобил или има нещо гнило ?
Коментар
-
ре
super8 написа:Здравейте всички ! Първо искам да се извиня на колегата, че ползвам неговата тема, но за такъв въпрос сметнах, че не е нужна нова.Предстои ми купуването на Bravo GT 1.8 113 коня, харесах си един екземпляр 98г. от автокъща, черен, на външен вид много запазен, има лети джанти. Обявената цена му е 2900 лева, смятам че до 2600 ще я свалят. А иначе ще ходя с мой познат, който работи в автосервиз да я гледаме, ама това не е гаранция, че след 1 седмица няма да брактиса двигателя. Та въпроса ми е според вас 2600 лева реална цена ли е за такъв автомобил или има нещо гнило ?Мареа 1,6 16V
Коментар
-
Re: ?
swindler__ написа:здравейте колеги искам да си купя фиат браво 1.8 113к.с. но на място работи като дизел иначе върви ако някой знае нещо моля пишете.Благодаря предваритвелно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар