Здравейте, необходима ми е консултация за моят проблем. Знам че тук е мястото където бих получил най добър съвет. Преди известно време започна да се усеща миризма на бензин в купето. Най - вече когато изчаквам на светофар примерно. Първо не обръщах внимание но след като дигнах капака забелязах че маркучетата за бензина или по скоро едното от тях - това от резервоара към двигателя е напукано и е навлажнено. Колата ми е FIat Bravo 1.8. След като попитах как се сменят (на 2 отделни сервиза) ми казаха че се сменят маркучетата заедно с тръбичките до резервоара и струват по 80Е едното. Фиата ми е 96 година и не ми се дават толкова пари само за това. Да не говорим че вчера си смених механизма на чистачките за около 30 лв настаро (имах си двигателче) а в сервиза ми искаха 500 лв. Ако някой има препоръка дали е удачно да сменя само мъркучето без тръбичките ще съм благодарен тъй като самата сглобка м/у двете е направена май за еднократно затягане и ако се сменя трябва да се импровизира, а не ми се иска да ми изгори колата докато се возя
). Ако някой го е правил и работи моля за съветПоздрави...

Коментар