от съвсем скоро забелязвам, че когато паля колата сутрин, прави нещо много странно. Въртя, пали веднага и след няколко секунди, порват съвсем леко да играят оборотите и почва да се чува едно много странно "боботене" все едно, като леко гърмене ама мн тихо, и последователно.. бум бум бум. Като и подам газ се оправя и край, вече всичко си е на мястото и после вечерта след работа като си я паля няма вече грижи. Така до следващата сутрин. Въздушният ми филтър е сменен преди седмица, а от месец съм с ГИ, дали нещо се е объркало тогава? Прави го от седмица тоя номер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателя се държи странно, когато го паля сутрин
Collapse
X
-
От ГИ е, или по точно адаптацията на компа на бензина е мръднала на някъде, ако само това е проблема и до 2-3 седмици не се влоши считаи че нищо и няма и не се занимаваи щото няма оправия. По лошо може да стане по добре не. Питаи патило аз въобще се радвам ако запали, камо ли да се чуди после. Но след последната разработка на гестаповския ми обогатител пали чакамак и няма чудене и маене на бензин. Но преди да го споделя трябва да го тествам за по дълъг период време за да видя ще покаже ли кусуриПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Дянко,почваш да ме притесняваш вече с тоя ГИ.Ако пукнеш гума да не търсиш пак причината в него.Сложи си го преди месец а проблема ти е от седмица.Не ми се вижда много да е от него.Сега един колега да ти каже че е от него и ще влезеш в голям филм.Свилен ми спомена че нещо бензиновата помпа ти била много шумна според него.Пробвай преди да я изгасиш вечер да я оставиш преди това да си поработи малко на бензин и виж дали на сутринта пак ще го има това бумтене.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Дянко,почваш да ме притесняваш вече с тоя ГИ.Ако пукнеш гума да не търсиш пак причината в него.Сложи си го преди месец а проблема ти е от седмица.Не ми се вижда много да е от него.Сега един колега да ти каже че е от него и ще влезеш в голям филм.Свилен ми спомена че нещо бензиновата помпа ти била много шумна според него.Пробвай преди да я изгасиш вечер да я оставиш преди това да си поработи малко на бензин и виж дали на сутринта пак ще го има това бумтене.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
u_bo
krasio_79bs написа:Дянко, най-добре се консултирай с колегата qnisZ - Янко.Той е спеца по газовите.Предполагам че ще ти отговори най-компетентно по въпроса ти.
Коментар
-
u_bo написа:krasio_79bs написа:Дянко, най-добре се консултирай с колегата qnisZ - Янко.Той е спеца по газовите.Предполагам че ще ти отговори най-компетентно по въпроса ти.Прикачени файлове
Коментар
-
krasio_79bs написа:u_bo написа:krasio_79bs написа:Дянко, най-добре се консултирай с колегата qnisZ - Янко.Той е спеца по газовите.Предполагам че ще ти отговори най-компетентно по въпроса ти.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Относно допълнителните настройки ми казаха същото.Покарай 1000-1500 километра и ела да я закачим да видим дали всичко си е в нормите.Закачиха я провериха си всичко,поразпитаха дали съм доволен от вървене и разход имам ли някакви допълнително изникнали въпроси,прехвърля ли си нормално като ми свърши газта и тн.Единственото което ги помолих е да ми намалят температурата от 30 на 25 градуса.Работих на около 5 километра от дома си и половината ги минавах на бензин зимата.Намалиха градусите и всичко си ми е на шест
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар