И аз го имам същия проблем обаче като навали дъжд както казаха по нагоре !! ОБАЧЕ тая сутрин паля ,пак го имаше тоя звук понеже валя вечерта ама не спря !! покарах я 30-мин. обаче пак си вие !! Да се надяваме че е от водата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателят вие като прахосмукачка при палене
Collapse
X
-
Колега при мен беше подобно положението,оказа се лагерче на динамото(алтернатор).Първоначално взе да шуми,после да свири.Отначало по малко,в последствие като фуражомелка.Динамото се сваля за минути,лагрчетата са едноцифрена сума в лева(или две цифри в ст. зависи) Разглобяването на динамото е малко странно,обаче.Весели Празници
Коментар
-
stefkolev написа:Колега при мен беше подобно положението,оказа се лагерче на динамото(алтернатор).Първоначално взе да шуми,после да свири.Отначало по малко,в последствие като фуражомелка.Динамото се сваля за минути,лагрчетата са едноцифрена сума в лева(или две цифри в ст. зависи) Разглобяването на динамото е малко странно,обаче.Весели Празници
Коментар
-
stefkolev написа:Колега при мен беше подобно положението,оказа се лагерче на динамото(алтернатор).Първоначално взе да шуми,после да свири.Отначало по малко,в последствие като фуражомелка.Динамото се сваля за минути,лагрчетата са едноцифрена сума в лева(или две цифри в ст. зависи) Разглобяването на динамото е малко странно,обаче.Весели Празници
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар