Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

температура на маслото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

температура на маслото

при по-дълъг пробег на магистрала, със скорост 140-150км/ч и външна температура 25-27гр температурата на маслото ми беше 100-105грнормално ли е това показаниетемпературата на мотора се въртеше около 90грцелия път бях с включен климатикГрешен раздел -> преместена
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

множко са...някой по-компетентен трябва да се изкаже
    Powered by Emzo

Коментар

Re: температура на маслото

alvanovo написа:
      при по-дълъг пробег на магистрала, със скорост 140-150км/ч и външна температура 25-27гр температурата на маслото ми беше 100-105грнормално ли е това показаниетемпературата на мотора се въртеше около 90грцелия път бях с включен климатикГрешен раздел -> преместена
      Нормално е,отдавна е доказано че италиянските мотори с мощност над 110-115 коня имат нужда от маслен радиатор при поддържане на скорости над 130км/ч при високи външни температури.Освен това температура до 120-130 градуса не са опасни за самото масло(стига да не е някой боклук),все пак спецификацията на маслото я дават точно при 100 градуса работна температура.Мойто седичи при поддържане на скорости около 140км/ч държеше даже около 120 градуса на маслото ,при външна температура приблизително 30 градуса.Така че давай газ и спокойно
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Working...
      X