Имам от скоро проблем. Когато оставя колата топла и след примерно 15 мин запаля и се мъчи да гасне..за това припомпвам газта 1-2 пъти докато се нормализират оборотите. Знам че това се получава от замърсено стъпково моторче. Ще бъда благодарен на всеки който може да ми обясни как се сваля за да се почисти, а ако приложи схема или графика още по-добре. БлагодаряКолата е от аварата ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно моторче за празен ход!
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo написа:като запали припушва ли черно (при описания от теб случай - а не винаги)имаш ли газ?
Коментар
-
Re: Относно моторче за празен ход!
evgeni85 написа:Имам от скоро проблем. Когато оставя колата топла и след примерно 15 мин запаля и се мъчи да гасне..за това припомпвам газта 1-2 пъти докато се нормализират оборотите. Знам че това се получава от замърсено стъпково моторче...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:evgeni85 написа:Имам от скоро проблем. Когато оставя колата топла и след примерно 15 мин запаля и се мъчи да гасне..за това припомпвам газта 1-2 пъти докато се нормализират оборотите. Знам че това се получава от замърсено стъпково моторче...
Коментар
-
u_bo
vesko.t написа:evgeni85 написа:Имам от скоро проблем. Когато оставя колата топла и след примерно 15 мин запаля и се мъчи да гасне..за това припомпвам газта 1-2 пъти докато се нормализират оборотите. Знам че това се получава от замърсено стъпково моторче...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар