Здравейте,по ценови съобръжения търся вариант за малка колица на газ. Трудно ми е обаче да се ориентирам в хилядите моторизации на ФИАТ (не мога да схвана логиката на означенията).След проучване на масовите статии по нет-а стигам до извода, че няма да е лошо да намеря едно УНО след 1991 г. и да му забода газово, но срещнах проблем - кои мотори са с карбуратор, кои с моноинжекция, има ли MPI?Естествено няма да върна и ТИПО/ТЕМПРА или ПУНТО ако има подходящи, особено с климатици, но и там не знам с какво да търся (главата ме заболя от KE-Jetronic на газ, затова не искам да повтарям грешката).Ще ме ориентирате ли кои от моторизациите са подхордящи за конвертиране?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой мотор от монтираните на УНО е най подходящ за ЛПГ?
Collapse
X
-
Моноинжекцията на Пунто няма проблем, с обик. АГУPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Ами най-лесно питаш продавача, ако смяташ, че ще те излъже махаш въздушния филтър и гледаш какво има отдолу или карбуратор или отвор с дюза вътре. Кадърно поставена газ. уредба не прави пробелми дори и на пълна инжекция, затова се ориентирай и къде ще си слагаш уредбата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
@van_dalБлагодаря за вниманието. Продавачите по правило не правят нищо друго освен да си хвалят стоката и не дават нищо конкретно като информация.Ясно е какви са отликите при оглед на място. Не си представям обаче как ще тръгна да обикалям като гламав без да знам какво ще гледам и дали изобщо ме интересува - къде ще му излезе края? В крайна сметка цената е приоритета (затова искам такъв ФИАТ), а тя включва и времето, и разходите за обикаляне, нали?Явно щом и тук не ги знаете... положението не е леко. Май ще сменям концепцията.
Коментар
-
М`че то си пише на ДВГ дли е Моноинжекция или пълнаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар