Сипи още 5л. Иска си половин резервоар пълен да запали нормално първият път.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Свалих маркуча преди рейката и почнах да въртя на стартер. Шишето се пълни с бензин, като бензина идна на тласъци. Какъв е шанса да съм я задавил? Отивам за още 5л.Сипах още 5литра и стрелката мина с две деления средата. Завъртях два пъти и акумулатора умря. като се зареди пак.Едит - Акумулатора се зареди, но пак същата история. Завъртам първия път и чувам помпата, изчаквам 10 сек. Правя упражнението още два пъти и почвам да въртя. Припуква, припуква и неще да запали Тя по-принцип си палеше трудно(с натискане на педала на газта). Да не би като съм сменил помпата нещо да съм утежнил нещата с паленето?
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Първо искам да поздравя всички колеги. От доста време не бях влизал във форума. Проблема ми е следния: вече 4-та бензинова помпа ми изгаря + тази с която взех колата ставят 5 :D ... Какво вече да направя си нямам и найдея, а и при последното сменяне нещо ми се случи с пшоплавака и ту се дига, ту пада на 0...не знам вече какво да правя...предстои зима, а миналата е изкарах с чайничето и оливане на изпарителя, понеже замвъзваше. Хора помагайте моля...и също къде мога да разбера дали някой колега е разпарчетосал някоя като моята 97г -1.4 Брава, понеже ми трябва и скоростна кутия. Благодаря предварително!!!
Коментар